Ubojita elita - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ubojita elita

Ubojita elita

Scarred City (1998.)

Millenium / Blitz film i video

100' akcija, triler

Režija:           Ken Sanzel

Uloge: Stephen Baldwin, Tia Carrere, Chazz Palminteri, Gary Dourdan, James Villemnare, Bray Poor, Steven Flynn, Dana Eskelson, D.B. Woodside, James Villemaire

Scenario:        Ken Sanzel

Producent/i:   Danny Dimbort, Trevor Short

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Ubojita elita

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Mladi policajac ulazi u posebnu jedinicu atentatora koji provode vlastitu pravdu. Uvidjevši da to nije za njega poželi izaći no to neće biti tako lako.

Mladi je policajac John Trace (Stephen Baldwin) nakon sudjelovanja u nekoliko pucnjava regrutiran u posebnu jedinicu. Riječ je o policijskim atentatorima koji probleme sa zločinom i kriminalom rješavaju krajnje jednostavno, bez potrebe za privođenjem i suđenjem.

Nakon što spasi život djetetu kolege ga prebiju nazivajući to svojevrsnom inicijacijom. To je samo jedna od bizarnih reakcija ljudi kojima, u to je sve sigurniji, ne pripada. Do vrhunca ionako napete situacije doći će kada sa kolegama uleti u mafijašev dom i počne ubijati sve koji su se tamo našli.

Među njima je i djevojka sakrivena u ormaru koju John spazi te joj odluči pomoći. Zajedno sa njom bježi i od gangstera i od policajaca koji su mu za petama.

i.k.