Stan tete Agathe - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Stan tete Agathe

Stan tete Agathe

Rent Control (Aunt Agatha's Apartment) (2002.)

Blitz film i video

95' komedija, romansa

Režija:           David Eric Brenner

Uloge: Melissa Joan Hart, Ryan Browning, Carmen Electra, Andrew Kavovit, Don Novello, Joseph D. Reitman, Brandon Griffin, Lynne Marie Stewart, Joel Michaely, Beege Barkette

Scenario:        David Eric Brenner

Producent/i:   Ali Forman, Melissa Joan Hart, Tim Swain

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Stan tete Agathe

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.00
4
0.00

Mladi par iz Iowe učiniti će sve ne bi li zadržao stan preminule tete u New Yorku što će ih dovesti do ludila.

Holly (Joan Hart) i Calvin (Ryan Browning) mladi su bračni par iz Iowe, glumci koji dolaze u New York ne bi li započeli uspješnu karijeru. Pomalo naivni i odveć optimistični odmah po dolasku susresti će se sa prvom velikom preprekom - stravično skupim najmom stanova.

Za vrijeme potrage za gnijezdom u koje će se skrasiti žive sa Hollyjinom tetom Agathom (Lynne Marie Stewart), ekscentričnom ženom u godinama koja svoj jednosobni stan dijeli sa čak 15 mačaka.

Nakon šest tjedana neuspješne potrage za stanom deprimirani situacijom spremaju se za povratak kući no tad nailaze na mrtvo tijelo tete Agathe koja se predozirala pilulama za mršavljenje.

Početno paničaranje zamjenjuje kovanje paklenog plana koji bi im omogućio da ostanu u stanu koji je teta iznajmila. Sve što trebaju učiniti jest pretvarati se da je ona živa što neće biti lako pored ljigavog nadzornika.

Saveznici u spletkama biti će im najljepša stanarka (Carmen Electra) i neurotični liftboy no neprestano pokrivanje potpuno će ih udaljiti i dovesti na rub ludila.

i.k.