Zamisli nas zajedno - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zamisli nas zajedno

Zamisli nas zajedno

Imagine Me & You (2005.)

Fox Searchlight Pictures / Discovery film i video

93' komedija, romansa

Režija:           Ol Parker

Uloge: Piper Perabo, Lena Headey, Matthew Goode, Celia Imrie, Anthony Head, Eva Birthistle, Darren Boyd, Sue Johnston, Boo Jackson

Scenario:        Ol Parker

Producent/i:   Stefan Arndt, David M. Thompson

Zemlja:          SAD, Velika Britanija, Njemačka

Linkovi: imdb

Zamisli nas zajedno

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.27
11
0.00

answer75? 07.07.2016 Ocjena recenzije : 0.0

kako

kako da pogledam film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

filmfan 28.04.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Glupo

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

APP 27.03.2007 Ocjena recenzije : 0.0

kombiniranje američkog i britanskog

Kao što stoji i u naslovu recenzije, tako bi se ukratko mogao opisati ovaj film. S jedne strane imamo kombinaciju britanskog humora, a s druge strane nastoji se ispričati priča o ljubavi na prvi pogled tipična za američke filmove. Još se sve dodatno zakompliciralo činjenicom da je riječ o ljubavi između dvije djevojke. Na kraju se dobila solidna romantična komedija koja na kraju ipak ostaje nedorečena.
Prvo gdje se pogriješilo je odnos između glavne dvije junakinje koji je trebao biti okosnica cijelog filma. Perabo (djevojke iz Coyote bara) i Headley su osrednje odradile svoj posao onoliko koliko im se pružilo, jer prikazani odnos između njih dvije mi nije previše uvjerljiv. Ono što bi one trebale portertirati je prava istinska ljubav, a na ekranu mi sve to djeluje kao kratki flert djevojke koja želi isprobati nešto novo. S druge strane odlični Goode u ulozi dečka je daleko najbolji dio filma i jednostavno je zasjenio ostale. To je na kraju rezultiralo (barem kod mene) priličnim razočarenjem sa krajem filma, jer dojma sam da će gledatelj više ''navijati'' za Hecka nego za vezu između dvije djevojke.
Osim Goodea, kao najbolje dijelove filma izdvojio bih odličnog Heada u ulozi smotanog oca, te klasičnu britansku komediju (iak rijetku) koja je najbolje prikazana u scenama sa mušterijama u cvjećarni.
Na kraju se može reći da je ovdje riječ samo o solidnoj romaničnoj komediji za nedjeljno poslijepodne, a jedino o čemu bi se moglo naknadno pričati vezano uz ovaj film je to što je u centru filma neuobičajena vrsta ljubavi koja nije čest slučaj u ovakvom tipu filma.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Još čujem tvoje kora 03.11.2006 Ocjena recenzije : 3.0

Nije loše...

Film započinje vjenčanjem na kojem se Rachel upoznaje sa cvjećarkom koja joj pomaže izvaditi zagubljeni (u punču?!) prsten. Ljubav na prvi pogled iako to u početku ne shvaća...
Film, iako predvidiv, u sebi sadrži određenu dozu zabave, te neke odlično razrađene likove i urnebesno smiješan završetak.
Sve u svemu, ovaj uradak može poslužiti kao odlična razbibriga za dosadna nedjeljna poslijepodneva.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: