Easy Six - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Easy Six

Easy Six

Easy Six (2003.)

New Films International / Continental film

90' komedija, drama, romansa

Režija:           Chris Iovenko

Uloge: Julian Sands, James Belushi, John Savage, Katharine Towne, Fisher Stevens, Ruth Williamson, Kyle Howard, Anel Lopez Gorham, Alex Sol, Harry Karp

Scenario:        Edward Allen, Chris Iovenko

Producent/i:   Jason Blum, Hans C. Ritter

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Easy Six

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Depresivni se profesor upušta u vezu sa svojom bivšom studenticom i kćeri najboljeg prijatelja koja je još k tome prostitutka. Ne sluti na dobro.

Packard Schmidt je prefosor na trećerazrednom fakultetu s Floride koji je upravo ušao u krizu srednjih godina što ga baca u depresiju. Kolega na fakultetu i najbolji prijatelj zamoli ga da obiđe njegovu kćer Sally u Las Vegasu gdje ovaj putuje na konferenciju o literaturi.

Po dolasku u grad kocke Scmidt pronalazi djevojku uvidjevši da za život zarađuje najstarjim zanatom na zloglasnom Mustang ranču. Smišljajući kako će ocu obznaniti da mu je kćer prostitutka Packard popije koju čašicu previše te se upušta u seks sa svojom bivšom učenicom da bi se naposljetku i zaljubio u nju.

Situacija će se dodatno zakomlicirati kada se Sally pojavi kod kuće za Božić, a otac sazna sve pojedinosti. Packard pak uviđa da ga Sally ne voli te ostaje bez djevojke, posla i najboljeg prijatelja. Sallyjin otac živi u uvjerenju da ju je upravo Packard navukao na prostituciju te kupuje pištolj spremajući osvetu.

i.k.