Bermudski trokut - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bermudski trokut

Bermudski trokut

The Triangle (2005.)

BBC / Discovery film i video

360' akcija, avantura, drama

Režija:           Craig R. Baxley

Uloge: Eric Stoltz, Catherine Bell, Bruce Davison, Sam Neill, Lou Diamond Phillips, Michael E. Rodgers, Lisa Brenner, John Sloan, Charles Martin Smith, Barrie Ingham

Scenario:        Dean Devlin

Producent/i:   Dean Devlin, Rockne S. O'Bannon

Zemlja:          Velika Britanija, SAD

Linkovi: imdb

Bermudski trokut

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.50
2
0.00

Pitate se zašto još uvijek nije proniknut misterij Bermudskog trokuta? Nitko nije dovoljno platio, do sada.

Ukoliko se palite na upečatljiva otvaranja ova mini serija bi vas mogla pridobiti već na samom početku. Usred žestoke oluje na području famoznog Bermudskog trokuta moderni se putnički brod susreće sa španjolskom brodicom što ne bi bilo toliko čudno da nije riječ o plovilu iz 16. st. kojim upravlja nitko drugi do Christopher Columbus.

Nakon impresivnog početka ove šesterosatne avanturistično fantastične sage upoznajemo se sa odvratno bogatim Ericom Benirallom (Sam Neil), lokalnim moćnikom čiji brodovi netragom nestaju na području 'trokuta'. To ga tjera da otvori novčanik i unajmi tim stručnjaka koji bi trebali riješiti misteriju.

Riječ je o žutom novinaru Howardu Thomasu (Eric Stoltz), oceanografkinji Emily Patterson (Catherine Bell), znanstveniku Bruceu Gellaru (Michael Rodgers) i slavnom psihijatru Stanu Lathemu (Bruce Davison). Omamljeni mirisom novca oni se upuštaju u avanturu u kojoj će svejdočiti krajnje bizarnim događajima.

Istovremeno, aktivist Greenpeacea (Lou Diamond Phillips) kreće u vlastiti rat protiv demona s kojima se suočio na području 'trokuta'. Nestajuća trupla, duhovi, alternativne stvarnosti i torije zavjere su na meniju. Dobar tek.

i.k.