Nikad se nisam poljubila - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Nikad se nisam poljubila

Nikad se nisam poljubila

Never Been Kissed (1999.)

20th Century Fox / Continental film

107' komedija, romansa

Režija:           Raja Gosnell

Uloge: Drew Barrymore, Michael Vartan, Molly Shannon, David Arquette, Leelee Sobieski, Jeremy Jordan, Jessica Alba, Gary Marshall, Katie Lansdalle

Scenario:        Abby Kohn, Marc Silverstein

Producent/i:   Drew Barrymore

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Nikad se nisam poljubila

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
7
0.00

Klišejima napumpana high school romansa sa Drew Barrymore u ulozi novinarke koja se infiltrira u srednju školu kako bi napisala reportažu o životu tinejdžera.

Želeći doći do sočnog, zanimljivog članka iz prve ruke urednik Chicago Suna se obraća samozatajnoj, povučenoj 25godišnjoj urednici Josie Geller (Drew Barrymore) te ju šalje undercover u srednju školu gdje bi trebala glumiti učenicu i tako doći do čitateljima njegovog zanimljivih priča o tome što se događa na hodnicima.

Josie baš i nije oduševljena zadatkom, prije svega iz razloga što se nerado sjeća srednjoškolskih dana kada su je zadirkivali i maltretirali. Umjesto da se infiltrira u školsku elitu opet je predmet ignoriranja i i sprdnje. Nitko ju ne poštuje izuzev skupine geekova ok kojih nema previše koristi.

Za pomoć se obraća mačo bratu Robu (David Arquette), koji se također upisuje u školu, te joj zahvaljujući statusu sportske zvijezde uspjeva pomoći. Situacija će se zakomplcirati kada se mlada novinarka zaljubi u jednog od svojih profesora.

i.k.