Zoom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zoom

Zoom

Zoom (2006.)

Columbia Pictures

88' avantura, komedija, ZF

Režija:           Peter Hewitt

Uloge: Tim Allen, Courteney Cox, Chevy Chase, Spencer Breslin, Rip Torn, Kate Mara, Michael Cassidy, Ryan Newman, Cornelia Guest, Thomas F. Wilson, Danny McCarthy, Rashad Richards

Scenario:        Adam Rifkin, David Berenbaum

Producent/i:   Suzanne Todd, Jennifer Todd, Todd Garner

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Zoom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Chevy Chase - Kapetan Zoom napravit će tim opasnih akcijskih superheroja od četiri maloljetna šmokljana. No, tek nakon što napišu zadaću.

Obiteljska komedija sa superherojskom akcijom, križanac 'X-Mena', 'Izbavitelja' i 'Spy Kidsa' za tweeny populaciju stiže iz redateljske radionice Petera Hewitta ('Tales From the Crypt'). 'Zoom' je zamišljen i kao comeback pomalo zaboravljene ekipe komedijaša: Tima Allena, Chevya Chasea, Courtney Cox i Ripa Thorna.

Prije mnogo godina, odvijala se kolosalna bitka između dviju superherojskih ekipa, tima Zenith predvođenog kapetanom Zoomom (Tim Allen) i neprijateljskog tima Concussion. Zoom je u bitci porazio neprijatelje, no za to je morao žrtvovati svoje superherojske moći i postati običan smrtnik Jack Shepard. No sad zle sile Concussiona opet prijete, a Shepard se ponovno ujedinjuje s bivšim kolegama iz Zenitha: generalom Larrabyem (Rip Thorn) i dr Grantom (Chevy Chase), no timu na strani dobra kronično nedostaju novi talenti.

Kad smušena znanstvenica Marsha Holloway (Courteney Cox) naiđe na grupicu od četiri trapava tinejdžera (Spencer Breslin, Kate Mara, Ryan Newman i Michael Cassidy) koji su zbog svojih latentnih supermoći ne uklapaju ni u jedno društvo, čini se da je problem riješen. No, ne prije no što kapetan Zoom te trapave mamine maze osposobi za superherojske borbe.

Ups. Kritike su ovaj film doslovce pokopale ocijenivši ga dosadnim, infantilnim i neduhovitim. Kirk Honeycutt (Hollywood Reporter) piše: 'Ovaj film bi oduševio Frankensteina, redatelj Hewitt i scenaristi, osim što su se bogato okoristili citatima iz drugih filmova, nisu donijeli baš ništa novo.'

p.h.