Kuća mrtvaca 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kuća mrtvaca 2

Kuća mrtvaca 2

House of the Dead 2: Dead Aim (2006.)

Lions Gate Films / Blitz film i video

95' akcija, komedija, horor

Režija:           Michael Hurst

Uloge: Emmanuelle Vaugier, Ed Quinn, Sticky Fingaz, Victoria Pratt, James Parks, Dan Southworth, Johnny Nguyen, Nadine Velazquez, Sid Haig, Ross Patterson

Scenario:        Michael Roesch, Peter Scheerer

Producent/i:   Mark Gottwald, Mark A. Altman

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Kuća mrtvaca 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
2
0.00

Virus koji se pojavljuje na fakultetu pretvara ljude u zombije. Uskoro na scenu stupaju vojnici i počinje potjera odnosno propucavanje.

Nakon rave partyja koji se oteo kontroli, iz razloga što goste nitko nije obavjestio da će tamo biti i zombiji, pred nama je novi tulum sa hodajućim leševima, ovoga puta na sveučilišnom kampusu. Zbog lošeg ophođenja sa leševima tamo započinje epidemija što u rekordnom roku pretvara studente u zombije.

Pakleni plan za rješenje problema uključuje slanje skupine do zuba naoružanih vojnika koji bi trebali uzeti krv jednog od zombija da bi s pomoću iste znanstvenici napravili serum koji će hodajućim leševima vratiti život. Iako im nekoliko puta uspije doći do krvi nikako ju ne uspjevaju zadržati što dodatno produljuje film.

Uglavnom,film se svodi na 90minutno natjeravanja po hodnicima i laboratorijima sveučilišta uz pripadajuće trash horor efekte.

i.k.