Tvoji, moji i naši - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tvoji, moji i naši

Tvoji, moji i naši

Yours, Mine and Ours (2005.)

Paramount Pictures / Blitz film i video

90' komedija, obiteljski, romansa

Režija:           Raja Gosnell

Uloge: Dennis Quaid, Rene Russo, Sean Faris, Katija Pevec, Dean Collins, Tyler Patrick Jones, Haley Ramm, Brecken Palmer, Bridger Palmer, Ty Panitz

Scenario:        David Kidd, Ron Burch

Producent/i:   Ira Shuman, Richard Suckle, Tracey Trench

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Tvoji, moji i naši

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.63
8
0.00

Instant ljubav i brak dvoje udovaca ne nailazi na odobravanje kod njihovih osamnaestero djece što će se pokazati kao popriličan problem.

Bili su nerazdvojni još u srednjoj školi i baš kada se činilo da je suđeno da se ne razdvajaju do kraja života nešto je puklo. Fast forward mnogo godina kasnije - Frank (Dennis Quaid) je admiral obalne straže, a Helen (Rene Russo) modna dizajnerica.

Dok je on uspio napraviti osam potomaka ona ih ima čak deset. To ih ne sprječava da u rekordnom roku objave ljubav i, preskačući uobičajen tijek ovakvih filmova, još brže stupe u brak. Bolje ikad nego nikad.

Novonastalu situaciju djeca ne prihvaćaju najbolje prije svega zbog golemih razlika između dvije obitelji. Redatelj Raja Gosnell upravo na tim različitostima bazira većinu komičnih trenutaka.

Helenina obitelj naginje na hippie lifestyle, poptuno suprotan od uštogljene, uredne Frankove. Za kućnog ljubimca Helenini ima svinju, a Frankovi dva psa. Ovo je samo početak priče.

i.k.