Bez povratka 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bez povratka 3

Bez povratka 3

Final Destination 3 (2006.)

New Line Cinema / Continental film

92' drama, horor, triler

Režija:           James Wong

Uloge: Ryan Merriman, Mary Elizabeth Winstead, Kris Lemche, Alex Johnson, Sam Easton, Jesse Moss, Gina Holden, Texas Battle, Chelan Simmons, Crystal Lowe

Scenario:        Glen Morgan, James Wong

Producent/i:   Richard Brener, Toby Emmerich, Matt Moore

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Bez povratka 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.33
24
0.00

Nakon što su izašli iz rollercoastera kojim ih je Smrt namjeravala poslati na onaj svijet grupici srednjoškolaca dug dolazi na naplatu.

Nakon iznimno uspješnog prvijenca James Wong nije sudjelovao u nastavku 'Puta bez povratka' no sada se odlučio vratiti ne bi li iscjedio još malo života iz originalne, uhodane formule.

Nakon aviona u jedinici ovoga je puta u igri rollercoaster u zabavnom parku gdje skupina srednjoškolaca uspjeva izmaći iz zagrljaja Smrti. Za njihov je spas zaslužna Wendy koja uspjeva savladati strah od rollercoastera no nakon vizije u kojoj isti izljeće iz tračnica i svi putnici pogibaju u posljednji čas odustaje od vožnje.

Prati ju prijatelj kojeg ostatak zadirkuje zbog kukavičluka što dovodi do tučnjave nakon čega je nekolicina mladića izbačena iz vlaka. Svega nekoliko trenutaka kasnije obistinjuje se krvava Wendyjina vizija.

Kao i do sada, Smrt mora nadoknaditi propušteno što rezultira nizom maštovitih načina umiranja (ne)sretnika s rollercoastera. Živote kolega, a s njima i vlastiti može spasiti jedino Wendy i to pomoću tragova na fotografijama koje je napravila te večeri. Problem je što nije sigurna kako.

i.k.