Put iskupljenja - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Put iskupljenja

Put iskupljenja

Broken Trail (2006.)

American Movie Classics / Blitz film i video

240' vestern

Režija:           Walter Hill

Uloge: Robert Duvall, Thomas Haden Church, Gwendoline Yeo, Todd Allen, Olivia Cheng, Scarlett Li, Valerie Tian, Rusty Schwimmer, Greta Scacchi, Peter Skagen

Scenario:        Alan Geoffrion

Producent/i:   Robert Duvall, Stanley M. Brooks, Rob Carliner, Christina Wayne

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Put iskupljenja

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
1
0.00

Dvojica kauboja spašavaju petero mladih Kineskinja od života u bordelu. Početak je to zajedničkog putovanje prepunog prepreka.

Robert Duvall je iskusni kauboj Print Ritter koji zajedno sa otuđenim nećakom Tomom Hartom (Thomas Haden Church) mora transportirati 500 konja iz Oregona u Wyoming.

Na putovanju nailaze na petero mladih djevojaka iz Kine koje njihova vlasnica vodi u bordel kako bi zaradila na prodaji njihovog tijela. Spašavaju ih od zle sudbine i nastavljaju zajedno dalje.

Na putu nailaze na dobroćudnu Nolu Johns, nadasve simpatičnu ženu, također prostitutku koja je bila prisiljena baviti se najstarijim zanatom nakon smrti muža.

Osim brige o ženama i konjima dvojici kauboja probleme stvara i grupica rivala koji nastoje oteti djevojke ne bi li zaradili na njima.

Ovaj mini serija Waltera Hilla originalno je prikazana na američkoj televiziji. Na dvostrukom DVD izdanju nalaze se sve epizode i dokumentarac o snimanju.

i.k.