Sitne ribe - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sitne ribe

Sitne ribe

Little Fish (2004.)

First Look Studios / UCD

114' krimi, drama, triler

Režija:           Rowan Woods

Uloge: Cate Blanchett, Sam Neill, Hugo Weaving, Martin Henderson, Dustin Nguyen, Noni Hazlehurst, Lisa McCune, Susie Porter, Joel Tobeck

Scenario:        Jacqueline Perske

Producent/i:   Kirk D'Amico, Robert Mullis, Barrie M. Osborne, Marion Pilowsky

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Sitne ribe

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
1
0.00

Bivša ovisnica nastoji dovesti život u red što joj prilično dobro ide sve dok se u grad ne vrati bivša ljubav i heroin buddy.

Tracy Heart (Cate Blanchet) je 32godišnjakinja suočena sa burnom proslošću koje se nerado sjeća no ne može je se otarasiti. Ona je bivša ovisnica zaposlena kao pomoćnica voditelja malene videoteke u Sydneyu. Živi sa radišnom majkom u čijim se očima nastoji iskupiti, ostati čista te sakupiti novac kako bi otvorila kompjutersku igraonicu zajedno sa šefom.

Na rođendan obiteljskog prijatelja, narkomana i bivše football zvijezde Lionela (Hugo Weaving) njezin brat Ray (Martin Henderson) dovodi Johnnyja, Tracyjinu bivšu ljubav s kojom se prepuštala heroinskim užicima.

Johnny tvrdi da se skinuo no ispostaviti će se da ga to ne sprječava da zajedno sa Lionelom dila drogu za opakog narko bossa Bradleya 'The Jockey' Thompsona (Sam Neill) koji se sprema u zasluženu mirovinu.

Život u narko miljeu staviti će Tracy na veliku kušnju, a dovesti će u pitanje i njezino povjerenje u Johnnyja i Lionela.

i.k.