Kad priroda zove - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kad priroda zove

Kad priroda zove

Hoot (2006.)

New Line Cinema / Continental film

90' komedija, obiteljski

Režija:           Wil Shriner

Uloge: Logan Lerman, Luke Wilson, Cody Linley, Tim Blake Nelson, Clark Gregg, Brie Larson, Cody Linley, Eric Phillips, Dean Collins

Scenario:        Wil Shriner

Producent/i:   Kevin Reidy, Gregg Taylor, Toby Emmerich

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Kad priroda zove

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Spoznavši da ugroženoj vrsti sove prijeti uništenje staništa novi dečko u gradu počinje borbu za spas sove suprotstavljajući se kurumpiranim političarima i policiji.

Srednjoškolcu Royu selidbe nisu strane. Zbog prirode očeva posla konstanto se seli te ga put tako dovodi na Floridu, točnije u Coconut Cove. To je već deseto mjesto u kojem je Roy živio i pohađao školu te se, kao i mnogo puta prije, susreće sa istim problemima prilagodbe.

Prvi susret sa školskim bullyjem proći će tako da će mu ovaj nabiti glavu na školski autobus i uputiti mu dobrodošlicu. Tada upoznaje i bosonokog trkača, izopćenika koji uspjeva pretrčati autobus. Njegova polusestra i još najjači dječak u školi također će mu stati na put, ali i pomoći u njegvoj misiji.

American Pancake House namjerava otvoriti novi restoran baš na području gdje obitava rijetka, ugrožena sova što će Roy, zajedno sa svojim novim prijateljima, nastojati spriječiti bez obzira na cijenu.

i.k.