Slagalica strave 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Slagalica strave 3

Slagalica strave 3

Saw 3 (2006.)

Lionsgate / Discovery film i video

107` horor, triler

Režija:           Darren Lynn Bousman

Uloge: Tobin Bell, Shawnee Smith, Angus MacFadyen, Bahar Soomekh, Dina Meyer

Scenario:        Leigh Whannell

Producent/i:   Leigh Whannell, James Wan, Stacey Testro

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Slagalica strave 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.38
53
0.00

horor121 13.01.2012 Ocjena recenzije : 0.0

saw

ma meni je dosadio u svakom od 7 djelova se može predvidjeti što će se desiti.Jer se stalno dešava-mučenje,ubijanje,lokve krvi,imašine koje muče

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

della 27.04.2008 Ocjena recenzije : 0.0

nije trilogija

pre pre pre dobro, no zadnji dio - 4. je ipak najbolji. ma svaka čast!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

luka13 07.12.2007 Ocjena recenzije : 3.0

Saw 3

Treći saw nam kazuje Amandinu nemilost prema žrtvama.Loše je prikazan..Dobar kraj.Šteta,što su Amanda i Jigsaw umrli na kraju..Ocjena 3

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Dario-Dario 17.06.2007 Ocjena recenzije : 0.0

Dario-Dario

Film je super!!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

damirooo 12.06.2007 Ocjena recenzije : 0.0

die

oce li više umrijeti onaj

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tenib 06.05.2007 Ocjena recenzije : 4.67

kompletna trilogija

potpun dojam misli ovih filmova dobivamo nakon gledanja treceg saw-a, koji me odusevio s obzirom na dobro poznatu pricu o nastavcima. istina, ovaj je definitivno najodvratniji, najkrvaviji, najrealniji kada je u pitanju prikaz mučenja žrtvi. prvi, iako ne ovoliko brutalan, mnogo je strašniji zbog svoje same priče, novine koju je donio i onoga što smo mi kao gledatelji mogli zamisliti. 2. mi se iskreno nije svidio, dok je ovaj upotpunio dojam, razjasnio neke nedoumice, kao npr. zasto svi umiru kada to uopce nije cilj "igara", a sve je to obiljezeno najmastovitijim nacinima umiranja. cijela prica o Jigsawu, pravi je pogodak jer ulazimo u njegovo opravdanje ludila, do granice u kojoj ga na neki nacin shvacamo, a kada do zadnjeg trena ustraje u svojoj zamisli i iako se cini da vise nista nema smisla, on i dalje igra, ostajemo zaprepasteni. mogu reci da je 1 saw po sebi dovoljan, a ova dva samo nadopuna onoga sto nas je odusevilo, pruzajući nam ako nista drugo, dublju zabavu. pogledati!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

songoku 30.04.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Treći dio suvišnosti

NE valja niš. Neću trošit rijechi na ovo gofno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

APP 30.04.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Varijacija na temu

Nakon drugog, brzo je stigao i treći nastavak o sada već svima poznatom Jigsaw-u. I ovom nastavku se puno pričalo, pokušani su i neki dodatni marketniški potezi kako bi se privuklo što više gledatelja (doniranje krvi za promotivne postere), ali postavlja se pitanje što se postiglo.
Po meni, malo toga. Ono što predstavlja osnovnu razliku između ovog nastavka i prethodna dva je način na koji likovi u filmu umiru. Da malo pojasnim. Ovaj serijal cijeli svoj uspjeh može zahvaliti na uvođenju serijskog ubojice koji ubija na neobičan način-njegove žrtve umiru u pokušajima da spase svoj život, a svaka žrtva je umirala smrću koja je na neki način simbolična sa njihovim načinom života. Ovdje tog elementa ima jako malo ili ga uopće nema. Smrti likova u ovom nastavku (iako se radi o odvratnim i nasilnim smrtima) su neizbježne, a zamke koje su im postavljene ne ostavljaju im skoro nikakve šanse za preživljavanje. Ispostavilo se da je cijela poanta snimanja ovog filma bila da se smisle što odvratnije i krvavije zamke i smrti koje će šokirati gledatelja. Po meni ipak to nije trebala biti osnovna smisao filma, nego psihološki (a i fizkički) prag tolerancije kojeg je u stanju da čovjek izdrži kako bi preživio.
S druge strane, sa stavljanjem lika Jigsaw-a u prvi plan mislim da se pogriješilo, jer puno bolji efekt bi se postigao da se (kao i u prethodnim filmovima) u prvi plan stave žrtve i njihove sudbine, a da je Jigsaw ostao ubojica iz sjene koji sve to prati i u tome uživa. Ukratki može se reći da ovaj film predstavlja samo jednu ''varijaciju na temu'' (koja je opravdana ako se želi samo zaraditi na filmu), a kako stvari stoje sprema nam se izgleda i još koja varijacija.
Ljubiteljima krvi, bizarnih smrti, slomljenih udova i sličnoga film će se svidjeti, dok oni koji iza svega toga traže i neku smislenu priču, ostat će razočarani.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

devlishus 27.04.2007 Ocjena recenzije : 0.0

slice me nice

bolestan uradak s puno flash backova.film za divno cudo ima i poantu,think before u kill ;)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

SILENT HILL4 28.03.2007 Ocjena recenzije : 1.0

odlično

film je sigurno odličan jer sudeđi prema slikama film je zakon bog i batina.Zašto je uopče zbog postera TOBIN BELL doniro nešto svoje krvi.5 zbog žrtovanja

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sekyiwa 28.01.2007 Ocjena recenzije : 2.6

Novi žanr za ovaj film

Pogledala sam sva tri dijela slagalice, prvi - predobar, zanimljiv, drugi - dobar, zanimljiv, treći - najodvratniji film koji sam pogledala u životu! Ovaj film je stvorio novi žanr - BLJUVOTINA! Svima preporučam da se klone trojke jer je stvarno oduran. Ma, film je smeće, jedini cilj mu je zgadit ljudima život, vjerujte, meni se toliko digao želudac da sam jedva izišla iz kino dvorane, a mislim da sam dosad pogledala sve tipove hororaca i trilera i svi su romantične komedije za ovo. Film nije strašan nimalo samo je kretenski glup.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sasa47 03.01.2007 Ocjena recenzije : 2.0

gle bobi: saw je smeće.

ne znam zasto ti volis filmove u kojima ljudi rezu sebi i drugima djelove tijela i onda ih jedu ili sta ja znam

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

BOBI 28.12.2006 Ocjena recenzije : 3.0

Najkrvaviji do sada.

Za SAW fanove će ovaj film biti super zabava (kao što je i meni), no za razliku od prvog djela ovaj film ne predstavlja remek-djelo filmske kulture nego samo kvalitetnu zabavu u kojoj je puno pomogla montaža, režija Darrena Lynn Bousmana i sjajna muzika Charlya Clousera. Ja se jedino bojim da će ovako kvalitetna trilogija biti upropaštena i da će se zaista dobri SAW filmovi pamtiti kao neki stupidni hororčići tipa serijala HALLOWEEN. No na žalost mislim da će se to i dogoditi jer se upravo piše scenarij za ćetvrti dio, koji je poprilično nepotreban. No trojka je solidna i nije na razini drugome, a pogotovo i prvom djelu.

ocjena filma: 3

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: