Daltry Calhoun - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Daltry Calhoun

Daltry Calhoun

Daltry Calhoun (2005.)

UCD

100' komedija, drama

Režija:           Katrina Holden Bronson

Uloge: Johnny Knoxville, Juliette Lewis, Elizabeth Banks, David Koechner, Kick Gurry

Scenario:        Katrina Holden Bronson

Producent/i:   Quentin Tarantino, Danielle Renfrew, David Flynn

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Daltry Calhoun

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Johnny Knoxville je uspješan poduzetnik čije carstvo se urušava nakon što se u njegov život vrati otuđena mu kćer i njezina umiruća majka.

Ducktown aka. Tennessee ima svog lokalnog heroja. Njegovo ime je Daltry Calhoun (Johnny Knoxville), on je samouki poduzetnik čija tvrtka proizvodi vrhunsku travu za golf terene diljem zemlje. Njegovoj popularnosti dodatno su pridonijele vrlo uspješne TV reklame koje postaju svojevrsni južnjački trademark.

Naravno, sve ovo bi bilo pomalo dosadno kada se ne bi pojavili problemi. Oni dolaze u liku bivše djevojke May i njezine/njegove glazbeno talentirane 14godišnje kćeri June. Ispostavlja se da je May neizlječivo bolesna te stoga želi skrb o djevojci prepustiti Daltryju.

June pak ne zna za majčino stanje, niti za njezinu vezu sa Daltryjem, ne zna čitati, no zato posjeduje izniman, rijetko viđen talent za glazbu. Iako nastoji ostaviti suprotan dojam, Daltry nije presretan ulaskom June u njegov život u trenucima kada mu posao propada  no usprkos tomu odlučan je ispraviti pogreške koje je napravio u prošlosti.

i.k.