Madeino obiteljsko okupljanje - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Madeino obiteljsko okupljanje

Madeino obiteljsko okupljanje

Madea's Family Reunion (2006.)

Lionsgate / Blitz film i video

107' komedija, drama

Režija:           Tyler Perry

Uloge: Tyler Perry, Blair Underwood, Lynn Whitfield, Boris Kodjoe, Henry Simmons

Scenario:        Tyler Perry

Producent/i:   Michael Paseornek, Tyler Perry

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Madeino obiteljsko okupljanje

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.67
3
0.00

U svojevrsnom nastavku 'Dnevnika lude crnkinje' Tyler Perry se bavi obiteljskim problemima na humorističan način.

Iza naoko idilične veze Lise (Rochelle Aytes) i Carlosa (Blair Underwood) nazire se veliki problem. Svježe zaručeni, odveć ljubomorni Carlos tuče svoju suprugu koja, umjesto da potraži pomoć i raskine zaruke, trpi njegovo iskaljivanje bijesa.

To se neće svidjeti njezinoj sestri Vanessi koja joj savjetuje da se suprotstavi nasilniku dok majka govori da prihvati svog muškarca onakvog kakav je. Nije na odmet spomenuti da je Carlos i više nego dobro potkožen. Vanessa je pak u vezi sa 'gospodinom savršenim' što ju istovremeno veseli i zabrinjava.

Kako obiteljsko okupljanje ne bi ostalo samo na majci i dvije sestre pridružuje im se dežurna spasiteljica, naoružana baka Mabel 'Madea' Simmons (Tyler Perry) koja organizira okupljanje. Iako zaokupljena brigom za polusenilnog brata i dijete pronalazi vremena da pomogne rođakinjama i održi obitelj na okupu na sebi karakterističan način.

Nakon velikog uspjeha 'Dnevnika lude crnkinje' Perry je odlučio iskoristiti identičnu formuli u pripremi novog filma snimljenom prema njegovoj predstavi. Ukoliko ste gledali crnkinju znate što možete očekivati.

i.k.