Škola za frajere - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Škola za frajere

Škola za frajere

School for Scoundrels (2006.)

MGM / Blitz film i video

101' krimi

Režija:           Todd Phillips

Uloge: Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett, Michael Clarke Duncan, Sarah Silverman, David Cross, Horatio Sanz, Matt Walsh

Scenario:        Scot Armstrong, Todd Phillips

Producent/i:   Harvey Weinstein, Bob Weinstein, Hal E. Chester

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Škola za frajere

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.57
7
0.00

Nesigurni, povučeni službenik nastoji probuditi zvijer u sebi i osvojiti djevojku svojih snova. Planove će mu pomrsiti instruktor u školi za frajere.

Roger (Jon Heder) naplaćuje parking na ulicama New Yorka. Muči ga nedostatak samopouzdanja i vjere u bolje sutra. Kako bi riješio svoje probleme upisuje se na tajni tečaj samopouzdanja koji vodi Dr. P (Billy Bob Thornton) uz pomoć asistenta Leshera (Michael Clarke Duncan).

Dr. P se služi opasnim, ponekad bizarnim metodama ne bi li od svojih štićenika isklesao frajere no rezultati koje garantira i postiže opravdavaju metode kojima budi unutarnju zvijer svojih učenika.

Okružen sličnim nesretnicima Roger u kratkom roku postaje najnapredniji učenik te skuplja hrabrosti prići dugogodišnjoj simpatiji Amandi (Jacinda Barrett) i pozvati ju van.
Planove će mu pokvariti Dr. P koji si za cilj uzima uništiti Rogerov život što uključuje i zavođenje Amande. Rogeru preostaje jedino da okupi ljude od povjerenja i suoči se sa doktorom na njegovom terenu.

i.k.