Uhvati i ostavi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Uhvati i ostavi

Uhvati i ostavi

Catch and Release (2006.)

Sony Pictures Releasing / UCD

124' komedija, drama, romansa

Režija:           Susannah Grant

Uloge: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Juliette Lewis, Fiona Shaw, Georgia Craig

Scenario:        Susannah Grant

Producent/i:   Casey Grant, Ryan Kavanaugh, Lynwood Spinks

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Uhvati i ostavi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.33
3
0.00

Nakon zaručnikove smrti Gray uviđa da zapravo uopće nije poznavala svog dragog, a otkriva i neke njegove uznemirujuće tajne.

Nakon iznenadne smrti zaručnika Gray Wheeler (Jennifer Garner) utjehu pronalazi u društvu njegovih prijetelja, pristupačnog, šaljivog Sama (Kevin Smith), kontrol freaka Dennisa (Sam Jeager) i Fritza (Timothy Olyphant), starog prijatelja iz djetinjstva, nepopravljivog ženskara za kojeg smatra da je jedan od najneodgovornijih ljudi koji hodaju planetom.

U razgovoru s njima Gray uviđa da zapravo nije poznavala svog nesuđenog životnog suputnika. U nemogućnosti da plaća stanarinu useljava kod Sama i Dennisa, a s njom dolazi i sve samo ne simpatični joj Fritz. Gray doznaje za zaručnikov tajni račun na kojem se nalazi milijunčić, te da 3000 dolara mjesečno šalje izvjesnoj maserki Maureen (Juliette Lewis) u Los Angeles.

Ispostavlja se da je riječ o majci njegovog djeteta s kojom je proveo jednu burnu noć. Sam i Dennis se nikako ne mogu pomiriti sa gubitkom prijatelja što ih tjera u depresiju, a Gray muči zaručnikov preljub i čudni osjećaji privlačnosti prema Fritzu. Situaciju će dodatno zakomplicirati pojava Maureen i djeteta.

i.k.