Tata od formata - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tata od formata

Tata od formata

Big daddy (1999.)

Jack Giarraputo Productions

93 min komedija

Režija:           Dennis Dugan

Uloge: Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Jon Stewart, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Josh Mostel

Scenario:        Steve Franks

Producent/i:   Sidney Ganis, Jack Giarraputo, Alex Siskin

Zemlja:          SAD

Linkovi: IMDB

Tata od formata

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.13
16
0.00

Sonny je 30-godišnjak koji želi svojoj djevojci dokazati da je spreman za život odgovornog oca, pa zato usvaja jednog dječaka...

Sonny Koufax (Adam Sandler) je lijeni i ne baš toliko odgovorni 30-godišnji student prava koji nikako da se uozbilji. Njegovoj je djevojci već dosta svega i postavlja mu ultimatum-ili će se promijeniti ili ga ostavlja.

Istovremeno Sonny saznaje da njegov cimer Kevin, koji je trenutno u Kini na poslovnom putu, ima sina koji je sada "dostavljen" na njihovu adresu. Dok Kevina nema, Sonny se brine o malom "Frankeštajnu" kojeg na kraju odluči usvojiti kako bi impresionirao sad već bivšu curu. Ipak, saznaje da ova ima novog dečka, što mu poremeti ambiciozne planove. Pokuša obustaviti usvajanje, ali saznaje da je petogodišnjaku majka umrla, pa ipak pristane preuzeti brigu o njemu..

Simpatična komedija s Adamom Sandlerom prava je topla, sentimentalna, smiješna zabava za nedjeljno poslijepodne uz kokice. S druge strane, kritičari je nisu štedjeli - pa je tako dobila iznenađujuće malo pozitivnih kritika - samo 33% na Rotten tomatoes, gdje kažu da je "šlampavo izrežirana i ne toliko smiješna kao ostali Sandlerovi filmovi".