Futurama - Sezona 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Futurama - Sezona 2

Futurama - Sezona 2

Futurama - Season 2 (1999./2000.)

20th Century Fox / Continental film

animirani, komedija

Režija:           Matt Groening

Linkovi: imdb

Futurama - Sezona 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.93
15
0.00

vokaj5 31.01.2006 Ocjena recenzije : 1.0

futurama

najbolja crtana serija
može se mjeriti s simpsonima
cak je i bolja

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Guderian 13.06.2005 Ocjena recenzije : 0.0

Bender rules

Meni je Futurama čak bolja od Simpsona. MOžda zato što sam oduvijek volio SF jer i ovo se može takvim prikazati. Najbolja mo je ideja koju su autori serije proveli. Budučnost nije savršene niti je crna apokaliptična nego je kao i današnjica sa masom inovaacija. Svijetom i dalje vladaju multinacionalne komapnije.SVe je kao špto smo navikli samo u budućnosti. Najjači lik u galaksiji mi je robot Bender koji ako ne pije alkohol ima "problema". Svaka čast ostalim likovima ali Bender je zakonnnnnn. Odlična serija i glupo mi je bilo što je jedna nacionalna postaja zadnje sezone emitirala u preglupom termino kao što i druge dvije TV postajr rade Simpsonima

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

luky11 12.06.2005 Ocjena recenzije : 3.0

Futurama

Tako mi je žao što su je ukinuli.Ta mi je crtana serija bila odmah iza Simpsona (Matt Groening je tvorac Simpsona).Billy West koji je posudio glas i Bugs Bunnyju je fakat odličan,a da i ne pričam o John Di Maggiu i Katey Segal(čitaj:Peggy(Bračne vode)).Ako niste pogledali na DVD izdanju,svakako pogledajte zato jer ima dosta dobrih dodataka.
Želim vam ugodnu zabavu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

songoku 26.04.2004 Ocjena recenzije : 2.33

ne mogu vjerovat da su je ukinuli

Kultna serija Matta Groeninga, autora Simpsona i Life in Hell-a, je konačno dobila svoje mjesto na policama ljubitelja pravog humora. Genijalno! Nipošto ne propustiti, vrhunski humor i parodiranje nešeg doba na Groeningov način. A to je smiješan način, vjerujte mi.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

beno 24.04.2004 Ocjena recenzije : 2.5

Futurama

Trenutno (uz Gogs-e), najbolji crtana serija koju se moze vidjeti. Svima kojima je (kao meni) dosta Simpsona i South Parka, pravo osvjezenje! Likovi su okarakterizirani bolje i blizi su nam, nego u mnogim hollywoodskim hit-filmovima danas... Savrseno, stvarno savrseno!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Linnark 15.02.2004 Ocjena recenzije : 4.75

Zašto nema više ovakvih crtića?

Jednostavno genijalno! Matt Groening ne može pogriješiti. Prvo Simpsoni, a nakon toga Futurama! Da u životu ne napravi ništa drugoga valjalo bi ga štovati samo radi ovoga!
Zapleti, likovi, radnja, sve je jako maštovito i humoristično, a opet daje kritiku društva (posebice američkoga). Po meni ta je kritika više izražena ovdje nego u Simpsonima koji čak izazivaju i neke kontroberze preko bare. Ovdje je samo upakirano u jedan ludasti svijet.
Jednooka izvazemaljka za kojom lude (Leela) ili njen majmunčić kojeg je skupila na jednom zadatku (koji BTW kaka crnu tvar! :) ), robot Bender (usudio bih se reći pokvareni-u doslovnom i onom drugom smislu)...
Nitko tko je pogledao ovu seriju nije rekao da je loša. Iako mnogi ne priznaju (Jesi ti lud? Ja ne gledam crtiće!) ova serija je mnogima imamila osmjehe na usta. Čak i mojoj baki koja se zaboravila smijati ;)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: