Izigrati smrt - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Izigrati smrt

Izigrati smrt

The Invisible (2007.)

Buena Vista Pictures Distribution / Continental film

97' drama, fantastika, triler

Režija:           David S. Goyer

Uloge: Justin Chatwin, Margarita Levieva, Marcia Gay Harden, Christopher Marquette, Michelle Harrison

Scenario:        Mick Davis, Christine Roum

Producent/i:   Peter Possne, William Beasley, Neal Edelstein

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Izigrati smrt

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.22
9
0.00

Nakon brutalnog napada mladić je ostavljen da umre no ne uspijeva doći do onoga svijeta već ostaje zarobljen negdje u sredini.

Nick Powell je mladi, talentirani pisac u usponu, srednjoškolac kojem se smiješi svijetla budućnost. Nakon očeve smrti Nickov odnos sa majkom je zahladio čemu dodatno pridonosi činjenica da ga ne želi pustiti na studij u London.

Njegov najbolji prijatelj Pete duguje novac kolegici Annie, opakoj ljepotici koja zajedno sa svojom ekipom terorizira cijelu školu. Annie je uz to uvjerena da ju je Pete cinkao nakon pljačke dragulja koju je počinila no kako bi izbjegao njezinu osvetu on krivicu svaljuje na Nicka.

Ne znajući da je pravi krivac nitko drugi do njezin dragi Annie brutalno pretuče Nicka te ga, misleći da je mrtav, baca u kanalizaciju. Nick se pak budi sljedeće jutro te uviđa da ga nitko ne može vidjeti ni čuti, točnije nitko osim Annie.

Ubrzo doznaje da se nalazi u svojevrsnom limbu između života i smrti te, prateći policijsku istragu vlastita ubojstva, nastoji povezati konce i pronaći izlaz iz nezavidne situacije.

i.k.