Jesmo li gotovi? - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Jesmo li gotovi?

Jesmo li gotovi?

Are We Done Yet? (2007.)

Sony Pictures Releasing / Blitz film i video

92' komedija, obiteljski

Režija:           Steve Carr

Uloge: Earvin Johnson, Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen, Philip Bolden

Scenario:        Hank Nelken

Producent/i:   Aaron Ray, Heidi Santelli, Steve Carr

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Jesmo li gotovi?

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.25
8
0.00

Friško vjenčani par seli u mirno predgrađe ne bi li osigurali bolji život svojoj djeci. Umjesto toga život im se pretvara u noćnu moru.

Nakon 'ugodnog' putovanja prije dvije godine ('Are We There Yet') Ice Cube i Nia Long ponovno su se udružili u nastavku obiteljske komedije (Iceu se očito svidjelo prvi put, a ni lova navodno nije loša).

Nick i Suzanne uplovili su u bračne vode, a uz njezino dvoje djece uskoro će im se pridružiti i dvije prinove, blizanci. U potrazi za mirnijim životom napuštaju stan u gradu te kupuju kuću u nešto mirnijem predjelu.

Bivši vlasnik dućana sa sportskom opremom, sada urednik časopisa ubrzo će uvidjeti kako je njegova kuća iz snova daleko od toga. Nick odlučuje sam urediti trošnu nastambu što će ga umalo stajati života nakon čega uviša da je pametnije potražiti pomoć.

Zadnji izbor mu je Chuck, čovjek koji mu je prodao kući i koji, ispostavlja se, obavlja apsolutno sve poslove vezane za kupnju, gradnju i popravke nekretnina. Ništa bez monopolista Chucka koji nikako da zgotovi radove, ali zato uspjeva u potpunosti izluditi Nicka.

i.k.