Mislim da volim svoju ženu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mislim da volim svoju ženu

Mislim da volim svoju ženu

I Think I Love My Wife (2007.)

20th Century Fox / Continental film

94' komedija

Režija:           Chris Rock

Uloge: Chris Rock, Kerry Washington, Gina Torres, Eliza Coupe, Cassandra Freeman, Steve Buscemi

Scenario:        Chris Rock

Producent/i:   Adam Brightman, Ronnie Screwvala, Lisa Stewart

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Mislim da volim svoju ženu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.40
10
0.00

andrej 07.09.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Mislim da mi se sviđa...

Chris Rock je odlično odradio svoj posao što se tiče cijelokupnog scenarija i glume tako da njemu idu sve pohvale...dopala mi se i sama Gina Torres koja je stvarno prezgodna žena...film je u neku ruku vrlo zabavan i nikad ne znaš što če se dogoditi i da li če se otkriti istina da se on viđa potajno s drugom ženom..sviđa mi se rasplet radnje...sviđaju mi se njihovi dijalozi te stalno promišljanje likova iz čega dozajemo da njihov život nije nimalo jednostavan i da je takav urnebesan život zabava...stvari koje mi se nisu svidjele su što je premlo humora u ovoj priči pa čak ni malo,ne sviđa mi se što na kraju nismo ništa doznali što je bilo sa Niki osim da je ostavljena i da je sama,i ne sviđa mi se što njegova žena nije uopće doznala tokom filma da je on nju htio prevarti i da se stalno viđao s Niki pa ako je tolko dobar sa ženom trebao joj je sve priznat a ne prešutit..no sve u svemu kad se zbroji ovaj film vrijedi za svakoga ko bi želio promjeniti svoj životu u ludi život i upustiti se u sve što ti život pruža

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 08.01.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Dobra klasika

Većina glumaca prije ili kasnije nakon niza uloga koje „moraju“ odraditi, prihvate se one uloge koju su vjerojatno i željeli od samog početka. U tu kategoriju svakako spada i Chris Rock koji nas je godinama nasmijavao sa svojim prije svega ekscentričnim ulogama, gdje se je trebao što više „cirkusirat“ (a tu se u prvom redu misli na njegov kreštav glas) kako bi uglavnom nasmijao i onako vrlo površnu američku publiku.

No kako su njegove uloge gotovo pa sve na isti kalup, odlučio je obraditi dobru staru klasiku o krizi srednjih godina na „crnački način“. Okupio je vrlo solidnu (sexy) glumačku postavu na čelu sa zanosnom Ginom Torres koja se bila „proslavila“ sa nikad prežaljenom serijom Firefly. Sve u svemu solidna i ničim pretjerana romansa pa onda komedija koju sam nakon niza smeća sa guštom pogledao.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lkj 04.04.2008 Ocjena recenzije : 0.0

dobro

dobar filmić s dobrom pričom, iako mi nije jasno čemu onakav pjevački kraj???

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

APP 26.02.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Kriza srednjih godina na Rockov način

Moram priznati da sam od ovog filma ipak dobio malo više nego sam očekivao.
Vidjevši da je Chris Rock u glavnoj ulozi, a osim toga stoji i iza kamere i scenarija, očekivao sam film koji će u potpunosti biti posvećen Rockovim kvalitetama kao komičara. To znači da sam očekivao puno njegovih monologa u stilu stand-up komičara. Međutim, iako i tih elemenata ima u filmu (svađa sa ženom oko piletine za večeru, njegovo maštanje o tome kako prilazi svakoj ženi na ulici i pita je za seks) i solidno su odrađeni, izgleda da je Rock odlučio ubaciti i određene elemente drame.
Radnju bankaru sa dobrim poslom i obitelji, koji je očajan zbog nedostatka seksa sa svojom ženom, Rock je iskoristio da na komično-ozbiljan način progovori o krizi srednjih godina kod muškaraca. Taj pokušaj Rocka treba pohvaliti, jer je uspio napraviti solidan film koji ne bi trebao nikoga razočarati.
Kao scenarist (premda je riječ o remakeu), redatelj i glumac Rock je svoj posao odradio solidno. Nije riječ o remek-djelu sedme umjetnosti, ali također i bez velikih zamjerki. Ostala glumačka ekipa također solidno prati Rocka (uvijek odlični Buscemi kao njegov kolega s posla, te prelijepe Gina Torres kao njegova žena i Kerry Washington kao fatalna ljubav iz mladosti).
Rock je napravio pristojan film koji neće razočarati ni ljubitelje komedije ni ljubitelje malo ozbiljnijeg pristupa, te film ima jasnu poruku o obitelji kao najvažnijoj stvari. Solidno i zabavno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: