Terminator 2: Sudnji dan - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Terminator 2: Sudnji dan

Terminator 2: Sudnji dan

Terminator 2: Judgment Day (1991.)
137' akcija, ZF

Režija:           James Cameron

Uloge: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick

Scenario:        William Wisher Jr., James Cameron

Producent/i:   James Cameron, Mario Kassar, Gale Anne Hurd, Staphanie Austin

Zemlja:          Sad

Linkovi: imdb

Terminator 2: Sudnji dan

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.73
15
0.00

Hrvatski ratnik 23.02.2009 Ocjena recenzije : 3.67

Najbolji spoj Znanstvene fantastike i akcije ikad

Kao što i sam naslov kaže nikad nitko nije uspio s ovoliko elegancije spojiti akcijski film i ZF. To mogu samo veliki majstori, a Cameron je definitivno jedan od njih.

Film je toliko dobar da neznam odakle da počnem pisati.Za početak specialni efekti su nešto najbolje što su mali ekrani ikad vidjeli.T-1000 je tako spektakularno dizajniran da je to melem za oči,to treba vijeti da bi se vjerovalo, a da ne govorim o tome da je film sniman prije punih 18 godina pa specijalni efekti svjedno izgledaju bolje od nekih današnjih filmova.

Drugo je akcija.Terminato 2 je uz Umri muški najbolji akcić ikad snimljen. Akcijske scene su toliko dobro režirane da sam tokom filma više puta ostajao otvorenih usta.

Treće je gluma.Švarcerneger je definitivno ovom ulogo ostvario i najbolju ulogu u karijeri. Uloga hladnokrvnog robota iz budućnosti mu savršeno pristaje.No nije samo Arni dobar. Tu su i Linda Hamilton (koja je za ovu uslugu trebala biti nominirana za Oscara), odlični Edward Furlong i naravno Robert Patrick koji glumi T-1000.Netrbam spominjati kako je T-1000 jedan od najboljih negativaca ikad.

I za kraj ako niste pogledali film definitivno to trebate napravit jer ste inače napravili smrtan grijeh.Definitivna preporuka.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: