Jeste li spremni za ljubav? - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Jeste li spremni za ljubav?

Jeste li spremni za ljubav?

Are You Ready for Love? (2006.)
komedija, romansa

Režija:           Helen Grace

Uloge: Ed Byrne, Michael Brandon, Lucy Punch, Leigh Zimmerman, Lucy Liemann

Scenario:        Helen Grace, Roberto Trippini

Producent/i:   Andrew Loveday, Mike Loveday, Terry Loveday

Zemlja:          Velika Britanija

Linkovi: imdb

Jeste li spremni za ljubav?

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Kada Candy Connor i Randy Bush, poznate kalifornijske self-help guruice, stignu u London na prezentaciju svojih hit--knjiga 'Jeste li spremni za ljubav? Kako naći ljubav za tri dana', izabrat će tri samca iz publike kako bi dokazale da njihovi savjeti vrijede.

Luke, Barry i Melanie troje je nesretnika u ljubavi koji će Candy i Randy dobro platiti kako bi ispunile svoje obećanje. Luke, koji sebe naziva ‘čudovištem u ljubavi’, 38-godišnja je ostarjela pop-zvijezda koja se koristi starom slavom jednoga hita kako bi dovukao djevojke u krevet. On očajnički treba pomoć da nađe pravu osobu i ostvari pravu vezu. Barry, 35-godišnji židovski stomatolog, perfekcionist je, a takva su i njegova očekivanja. On se obraća Candy i Randy u posljednjem pokušaju da izbjegne pokušaje svoje dominantne majke da ga s nekim spoji. Melanie, 32-godišnja fotografkinja, beznadna je romantičarka koja traži 'Gospodina Pravog'. Čini se da uvijek naleti na Krivog i vjeruje da će joj Candy i Randy pomoći da nađe pravu ljubav. Ovo troje britanskih samaca ima samo 72 sata da nađe ljubav – prema savjetima kalifornijaskih stručnjakinja i njihovoj knjizi. Kamere snimaju svaki njihov pokret tijekom tri dana i dokumentiraju njihov uspjeh za promocijski spot koji će biti prikazan na konferenciji za tisak.

'Jeste li spremni za ljubav' uzbudljiva je i originalna britanska komedija koja nas vodi kroz uzbudljivu londonsku samačku scenu. U prekrasnome gradu gledamo urnebesne posljedice Candynih i Randynih sumnjivih savjeta za instantnu romansu na Lukeovu, Barryjevu i Melanienu primjeru.