Špilja - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Špilja

Špilja

The Cavern / WIthIN (2005.)

Dead Crow Productions / Bltz film & video

95' horor, triler

Režija:           Olatunde Osunsanmi

Uloge: Sybil Temtchine, Mustafa Shakir, Ogy Durham, Andrew Caple-Shaw, Danny Jacobs, Andres Saenz-Hudson, Johnnie Colter

Scenario:        Olatunde Osunsanmi

Producent/i:   Ioana Miller, Terry Robbins, Gerald A. Vitatoe Jr.

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Špilja

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.00
4
0.00

Holly-Man 02.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Bull shit

Ovaj film bi trebao imati ovaj prijevod. Neznam od kuda da krenem: loša režija, gluma katastrofalna, kamera (ko da ja snimam) - ukratko "katastrofa".
Grupa speologa istražuje podzemne špilje, dok odjednom ne počinju stradavati jedan po jedan. Speolozi čuju samo riku (životnje ili stvora) ali je nevide, a tijela stradalih izmrcvarena su do neprepoznatljivosti. Na kraju otkrivamo da je sve to radio dječak koji je davno preživio avionsku nesreću..(baš me zanima kako je prepolovio čovjeka na pol...valjda svojim zubićima), i da na kraju si ostavlja jednu ženku za parenje...Sve se bojim da će nastati i nastavak ovog sranja...(pa će cijela obitelj jesti mislim DOSLOVCE jesti speologe koji odu istraživati špilje).Toliko sam se smijao ovom filmu, pogotovo u sredini kada se doslovce NIŠTA ne vidi na ekranu jer su ostali bez svojih lampi, da bi sutra sam otišao istraživati špilje..
KOMA!!!!!
p.s. šteta što ne postoji ocjena 000.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: