Koja je ona prava? - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Koja je ona prava?

Koja je ona prava?

Definitely, Maybe (2008.)

Universal Pictures / Continental film

112' komedija, drama, romansa

Režija:           Adam Brooks

Uloge: Ryan Reynolds, Abigail Breslin, Isla Fisher, Derek Luke, Rachel Weisz, Elizabeth Banks

Scenario:        Adam Brooks

Producent/i:   Tim Bevan, Eric Fellner

Zemlja:          SAD, Velika Britanija, Francuska

Linkovi: imdb

Koja je ona prava?

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.55
11
0.00

Ryan Reynolds i 'Mala miss Amerike' glume u dirljivoj romantičnoj komediji o djevojčici koja pokušava razumijeti očev odnos sa ženama.

Will Hayes (Reynolds) je usred razvoda, i njegova jedanaestogodišnja kćer Maya (Abigail Breslin) želi razumjeti što je pošlo po zlu u vezi njezinih roditelja. Zamoli oca da joj ispriča cijelu priču o tome kako je sreo njenu majku. Will nevoljko pristaje, ali promjeni imena svih koji su uključeni, ostavljajući na Mayi da dešifrira tko je, u priči, njena majka.

U njegovoj ispovijesti se pojavljuju tri prekrasne žene: Summer (Rachel Weisz), April (Isla Fisher) i Emily (Elizabeth Banks). Will skače iz veze u vezu, zbunjujući samog sebe i sve oko sebe. Sa kojom će na kraju završiti, koja je prava za njega? Maya i gledatelji će morati čekati da samog kraja da to saznaju.

Reynolds je prerastao svoje studentske komedije i akciće (Van Wilder, As u rukavu) pa se odlično nosi sa talentiranim glumicama kakve su Fisher, Weisz, i Banks. Film odudara od standardnog obrasca romantičnih komedija. Žene su inteligentni, karakterni likovi, a muško-ženski odnosi su realno prikazani.

'Koja je ona prava?' je pametan film o kompleksnosti ljubavi, a istovremeno uspijeva biti i pristupačan djeci, dajući im iskrenu poruku o razvodu i rastanku.