Uživo! - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Uživo!

Uživo!

Live! (2007.)

The Weinstein Company / Blitz film i video

96' komedija, drama

Režija:           Bill Guttentag

Uloge: Eva Mendes, David Krumholtz, Eric Lively, Katie Cassidy

Scenario:        Bill Guttentag

Producent/i:   Alan Glazer, Alex Gartner, William Green

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Uživo!

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
1
0.00

Lijepa Eva Mendes u satiri o 'medijskoj prostituciji'. Koliko daleko su televizijske kuće spremne ići da bi podigle gledanost?

TV-producentica Katy razvija reality show za koji se nada da će potući sve rekorde gledanosti. Ideja showa je, blago rečeno, kontroverzna - šest natjecatelja igra ruski rulet. U početku je nagrada preživjelima milijun dolara, no na audiciju dolazi puno suicidalnih ljudi spremnih okončati život da bi zbrinuli obitelji. Katyna namjera je da natjecatelji nemaju samoubilačke namjere, već da se prijavljuju iz pohlepe za novcem, želje za slavom i izazovom. Tako ona odluči da 5 milijuna $ ide preživjelima, a obitelji poginulih ništa.

Dok se Katy bori sa cenzurom, tv-mrežom i sponzorima, redatelj dokumentaraca Rex (David Krumholtz), zadužen za snimanje njenog glamuroznog života, se umiješa u stvaranje showa. On počinje dokumentirati biografske priče natjecatelja: Byron (Rob Brown) je mladi pisac u potrazi za prilikom; Brad (Eric Lively), zvijezda ekstremnih sportova; Rick (Jeffrey Dean Morgan), očajni čovjek koji je svu imovinu potrošio na liječenje svoga sina; Jewel (Katie Cassidy), glumica u usponu; Abalone (Monet Mazur), bivša manekenka i Pablo (Jay Hernandez), homoseksualac iz Meksika koji želi pomoći svojoj obitelji.