Luda braća - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Luda braća

Luda braća

Step Brothers (2008.)

Columbia Pictures/Blitz film i video

105' komedija

Režija:           Adam McKay

Uloge: Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Adam Scott

Scenario:        Will Ferrell, Adam McKay

Producent/i:   Chrisann Verges

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Luda braća

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.71
7
0.00

markoboban 03.11.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Will Ferrell_čovek je Zakon

Film mi se dopao u suštini, Will Ferrell (koga jako cenim kao komičara) je standardno dobar (kada ga čovek gleda, uvek te zaintrigira šta će da uradi, provali i sl.). Sa John C. Reilly-em se dobro kapira ('Talladega Nights - Ricky Bobby'), simpatični su mi što uporno odbijaju da odrastu, u sebi imaju crtu naivnosti i dobrote, nasuprot mlađem i pokvarenom, Brennanovom bratu Dereku (Adam Scott)koji umišlja da je neki car, a rođena žena ga vara i ne može da ga smisli.Jeste scenario kliše manje-više, ali gluma mi se čini sasvim OK od strane braće i njihovih roditelja (Mary Steenburgen je dosta 'mladolika' mama, a tata Richard Jenkins, možda malo previše zabrinut i ozbiljan, valjda što je lekar u filmu. Na kraju sledi poruka filma - velika je stvar pobediti samoga sebe, (čitaj: neke svoje komplekse i strahove), kad Will ponovo pušta svoj glas.Suma sumare, nisam uzalud utrošio nekih 90-ak minuta, čak naprotiv, lepo sam se zabavio.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 24.09.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Največa mana u filmu je dob

D,da to mi se nimalo nije svidjelo..nije mi jasno zar je u scenariju stvarno bilo napisano da glavni likovi imaju 40 god i da se ponašaju tako djetinjasto???a njihovi roditelji(pogotovo majka)uopće ne izgleda kao više od 60 god...totalno apsurdno i promašeno..vrlo iritantna dva glumca glavna...također vrlo predvidljiv film sa nikakvim humorom..a šale su opet bazirane na seksu koje također nisu smiješne...jedino što mi se malo bar svidjelo je glazba na kraju kad je brennan pjevao operu i ono prisječanje prošlosti i slično..film nije dobar niti je imao potencijala za biti dobar...a braća nisu nimalo luda kao što je naslov filma takav..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

nemanja_bc 23.04.2009 Ocjena recenzije : 4.0

malo + malo -

Sama prica je super. Will Farrell je odlican uvijek, obozavam ga. Ali film mi se cini nekako djeciji zbog glume.. imaju po 40 godina a onakvo ponasanje ne dolikuje cek ni komediji, mislim da su po tom pitanju malo pretjerali..
6/10

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 05.03.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Polu-braća/Polu-film

Prvo što mi je palo na pamet kada sam odgledao film je ono „šteta ideje“. Naime scenarij nije nešto originalan ali je opet zvučalo kao moguće spaljeno osvježenje, no naravno nije moglo bez pretjerivanja. Glumačka postava je i više nego izvrsna i jednostavno su mogli to odraditi puno jednostavnije, spontanije a da opet bude smiješno. Ovako je to sve bilo zapakirano u klasičan klišejast američki humor, gdje glumci moraju glumit što veće retardose kako bi nasmijali debilnu naciju (američku).

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: