Hotel za pse - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Hotel za pse

Hotel za pse

Hotel for Dogs (2009.)

Dreamworks Pictures/Blitz

100' komedija, obiteljski

Režija:           Thor Freudenthal

Uloge: Emma Roberts, Jake T. Austin, Kyla Pratt, Lisa Kudrow, Kevin Dillon, Don Cheadle

Scenario:        Jeff Lowell, Bob Schooley, Mark McCorkle

Producent/i:   Lauren Shuler Donner, Jonathan Gordon, Ewan Leslie, Jason Clark

Zemlja:          SAD / Njemačka

Linkovi: službena stranica

Hotel za pse

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.90
10
0.00

Pogledajte što će sve proživjeti Andi i Bruce kako bi spasili i održali svoj najnoviji projekt – ilegalni hotel za pse.

U ovoj obiteljskoj pustolovnoj komediji upoznajemo Andi i njezinog mlađeg brata Brucea. Oni žive u stanu u kojem su kućni ljubimci strogo zabranjeni i ponestaje im načina da skriju svoga vječno gladnog psa Fridaya. Kada slučajno nalete na napušteni hotel koji već udomljuje nekoliko snalažljivih lutalica, Andi na pamet padne izvrsna ideja.

Kako bi svakodnevne stvari pretvorila u mehanička čuda ona se oslanja na Bruceov mehanički genij, a uz pomoć nekolicine prijatelja iz susjedstva oronuli hotel pretvara u čarobni pseći raj, ali ne samo za Fridaya, nego i za svakog lutalicu kojeg mogu pronaći. Međutim, kada susjedi i radnici iz štenare, koji naglo imaju sve manje posla, postanu sumnjičavi zbog sve glasnijeg psećeg laveža, Andi i Bruce se moraju koristiti kojekakvim sredstvima kako se ne bi saznalo 'tko je pse pustio unutra'.


'Hotel za pse', hrvatski trailer

Film je režirao Thor Freudenthal, njemački redatelj koji se do sada uglavnom bavio kratkim filmovima, a 'Hotel za pse' je njegov prvi dugometražni uradak. Scenarij su napisali Jeff Lowell ('Samo preko nje mrtve'), Bob Schooley i Mark McCorkle, a glavne uloge dodjeljene su Emmi Roberts ('Buntovnica u internatu') i Jakeu T. Austinu. Što se kritika tiče, 'Hotel za pse' morati će se zadovoljiti ocjenom od 43% na internet stranici Rotten Tomatoes. Konsenzus kritika kaže da će se film svidjeti djeci i onima koji imaju pse kao kućne ljubimce, a ostali će se razočarati jer je scenarij predvidljiv, neinventivan i prejednostavan.

zl.m.