Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze 3D - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze 3D

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze 3D

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs 3D (2009.)

20th Century Fox

avantura, animirani, komedija

Režija:           Carlos Saldanha, Mike Thurmeier

Uloge: John Leguizamo, Queen Latifah, Denis Leary, Ray Romano, Simon Pegg, Seann William Scott

Scenario:        Michael Berg, Peter Ackerman

Producent/i:   Lori Forte, John C. Donkin

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Službena stranica
Imdb

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze 3D

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.24
38
0.00

johnny08 09.10.2012 Ocjena recenzije : 0.0

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Sve ono što je trebao biti drugi dio serijala „Ice Age“, a nije bio, nam je sada vraćeno kroz ovaj treći dio, koji obiluje dobrim idejama, akcijskim scenama, dobrom režijom i humorom kojeg donose stari likovi, ali i neki novi poput neustrašivog Bucka ili Scratove nove ljubavi Scratte, ali još bitnije njegove ljute suparnice u borbi za dolazak do žireva.
Očito je bilo da scenaristi moraju osmisliti nešto novo, nešto drugačije, nakon vrlo lošeg drugog dijela i ideja da se ubace dinosauri, koji žive odmah ispod ledenog pokrivača naših junaka je odlična jer dozvoljava otkrivanje potpuno novog svijeta i upotrebu animacije koja je ovdje na zavidnom nivou. No, najbitnije je da su tvorci filma uspjeli očuvati sve vrijednosti koje ovaj serijal od početka propovijeda, poput ljubavi i prijateljstva, a opet očuvati onaj prepoznatljivi humor i zabavu zbog čega je stečena ta popularnost uopće. Rezultat je konačni proizvod koji će u jednakoj mjeri zabaviti i djecu i odrasle, a to je upravo i najbitnija stvar na koju treba paziti kada snimate nastavak ovako dobro prihvaćenog i popularnog serijala. Uspjeh u kino-dvoranama nije izostao, te je treći dio i uprihodio najviše novaca od svih ostalih „Ice Age“ filmova.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

f.filmski 28.01.2012 Ocjena recenzije : 0.0

gledanje filmova

Gledanje filmova preko naših web stranica nije moguće, Filmski.net podržava samo legalnu distribuciju filmova.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

dj bedak 27.01.2012 Ocjena recenzije : 0.0

piatnje za 10

hocel mi ko objasnit kako da gledam filmove preko ovoga sajta hvala unapred

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Darrabban 02.12.2009 Ocjena recenzije : 5.0

Još jednom odlično!

Ice Age mi ostaje jedan od najdražih animiranih filmova prvenstveno zbog tako dražesno tupastih likova koji vas zabavljaju pred ekranom. I drugi je nastavak bio odličan, no evo treći je nadmašio moja očekivanja.

Zaista sam mislio da će uslijediti pad kvalitete poput recimo Shrek nastavaka, ali treći dio ledenog doba je vjerojatno i najzabavniji u seriji. Priča možda nije pretjerano originalna, no ključni faktor je zabava i autori su zbilja uspjeli ukomponirati cijeli niz komičnih situacija, nekoliko novih likova i 'feeling' klasičnih avantura i gegova iz starih dobrih crtića.

Od novih likova bih izdvojio zastrašujući (i neočekivano) t-rex dobrog srca i simpa prolupala lasica-avanturist, negdje na pola puta između Errola Flynna kao Robina Hooda i kapetana Ahaba. Stari omiljeni likovi su i dalje super, Sid će vas neprestano nasmijavati svojim gluparijama, a Scrat će birati između dvije ljubavi, svog omiljenog žira i prekrasne vjeverice (urnebesna tango scena npr.) koja mu osvoji srce.

Animacija je standardno sjajna, no sitni gegovi i male sitnice su ono što oduševljava. Postoje filmovi koji jednostavno imaju "veliko srce", a takav je i ledeno doba i stvarno čestitam autorima što su kreativno uspjeli zadržati tako visoku razinu. Vidljivo je da je puno ljubavi i truda uloženo i rezultat je pred vama. Uživajte!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 08.11.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Treća sreća

Prva dva dela ove franšize su jako dobra, ali posle odgledanog trećeg dela, utisak je da je napravljen pomak nagore i da je treći deo najbolji. Imamo novi lik (prekaljena lasica Buck), koji spašava naše glavne junake (iz prethodna dva dela) iz niza neugodnih situacija u (za njih potpuno novom) svetu dinosaurusa i drugih velikih reptila. Simpatično je kada mamut Manny shvata da on nije najveće biće koje hoda majčicom zemljom. Odlična animacija, sa sjajnom pričom i porukom da se može naći izlaz, samo ako se prijatelji oslone jedni na druge, ma koliko to u prvi mah izgledalo beznadežno. Ako ste ljubitelj dugometražnih animiranih ostvarenja, ne oklevajte, gledati pod hitno!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

call09 24.08.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Ice Age 3 - Dawn Of The Dinosaurs:

Animirani filmovi napadaju! Super crtić..nemam riječi..vrlo smješan,
zabavan,topao i gledas ga s veseljem...ali ipak nesto slabiji od prvog i drugog
što za dijecu nije važno..Ne volim animirane filmove gledat u našim kinima je mi ide
na jetra sinkronizacia...samo se nadam da neće ubuduće i igrane filmove sinkronizirat,
jer bi to bila katastrofa...
Sve u svemu,ocjena filma: 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

MMM 01.08.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Genijalno. :-)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Filmer.com 13.07.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Ledeno doba 3

Supppper crtic uz kojeg se mozes lijepo opustiti i uzivati dok ga gledas...fenomenalno

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Freak of nature 06.07.2009 Ocjena recenzije : 2.0

Ice age 3

Nesto fenomenalno... presmjesan i presladak crtić. Čovjek se još jedino može uz ovakve crtiće iskreno nasmijat, jer sve druge komedije su toliko isforsirane da nema nista smijeha.
Jednostavno uzivanje :))
I gledala sam dakle original na eng jeziku, i puno je bolje nego sinkronizirano, a pogotovo zbog Sida, koji je u originalu 10000 puta bolji :))

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: