Lopovi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Lopovi

Lopovi

The Code (aka Thick as Thieves) (2009.)

Lionsgate

104' krimi

Režija:           Mimi Leder

Uloge: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Robert Forster

Scenario:        Ted Humphrey

Producent/i:   Randall Emmett, Avi Lerner, Danny Lerner, Johnny Martin, Lori McCreary, Les Weldon

Zemlja:          SAD / Njemačka

Linkovi: službene stranice
Imdb

Lopovi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.56
16
0.00

mary2611 26.12.2009 Ocjena recenzije : 0.0

katastrofa, a nije riječ o filmu katastrofe..

jaooooo.. loše, loše, loše...
slučajno završili u kinu na ovom filmu.. i grdno se prevarili! da nismo sjedili tako daleko od izlaznih vratiju, već nakon 10 minuta filma nas ne bi bilo...
neznaš šta je lošije - glumci, scenarij, obleka glumaca, jaooooooooo...
od antonia banderasa čovjek ionako ne može previše očekivati, osim pokazivanja guzice u vrućoj sex sceni.. iako je i to prilično očajan potez s obzirom na njegove godine.. al dobro.. al neznam šta se desilo morganu freemanu??!! bit će recesija ga sje****, pa mora glumit u ovakvom smeću da nešto zaradi.. najbolji mi je rade! brate mili, u svakom filmu kad je riječ o ruskim ili balkanskim mafijašima, znaš unaprijed koga će uzet da to odglumi.. presmješno..
ali jao sve zajedno. ne gledati, ukratko rečeno!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blue 10.10.2009 Ocjena recenzije : 1.0

VRIJEDI POGLEDATI

Ovaj film definitvno nije kult niti će to biti.Gdje početi?Od vrlo loše režije pa do već stoputa viđene radnje?Freeman je po običaju solidno odglumio dok se Bandersas i nije preveć istaknuo.
Radnja filma je pogotovo loša jer već stoput ekranizirana na filmu kao npr Klopka,Pljačka i Ocean trilogija.Dijalozi su dosadni,ali dojam filma poravlja kraj koji je neočekivan.Rade Šerbedžija se po običaju dobro snašao u ulozi ruskog mafijaša.Unatoč mnogo mana film vrijedi pogledati jer je ipak zabavan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

honolulu99 10.09.2009 Ocjena recenzije : 0.0

doslovce pljacka

U pravu je bio taj recenzent kad je rekao da je u ovom filmu pljacke jedino vrijedno sto je ukradeno - njegovih 2 sata vremena koje je izgubio na gledajuci ovaj film.. to da je film los i relativno zanimljiv govori i cinjenica da nije bio u kinima u USA nego se odmah pojavio na DVD-u, a oni ipak vjerujem znaju sta rade.. i jos jedna stvar, oni koji su radili ovaj film su radili jos nekoliko filmova sa velikim zvijezdama koji su na kraju ispali zivi crap - npr. righteous kill sa pacinom i de nirom..
peace y'all!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Adam44 09.09.2009 Ocjena recenzije : 2.5

Spora radnja, slaba priča, bezvezni dialozi. Pljačka osmišljena bezveze, prebrzo uđu unutra i prelagano savladaju sve prepreke.
Freeman standardni, Banderas se nije baš sanašao u ovoj ulozi. Kraj je neočekivan i to popravlja dojam filmu.
Realna ocjena 2.5, ali zbog Šerbedžije jedva 3.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

no_one 21.07.2009 Ocjena recenzije : 1.0

lopovi

triumpho ne trabunjaj.film je super i svidio mi se a sam kraj je bas neocekivan nemozes rec da si ocekiva takav kraj jer vjerujem da nisi.Freeman solidan kao uvijek banderas po starom.za serbediju se slazem to si dobro napisao covjek stvarno zna svoj posao.dakle sto se tice filma meni dojmljiv i iznad prosjeka.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Triumpho 08.07.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Thick As Thieves

Repetativni Morgan Freeman i ostarjeli Antonio Banderas u već stoput viđenoj priči o spektakularnoj pljački s kilavim twistom na kraju. Tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati ovaj film. Freeman uvijek glumi autoritativne likove koji svojom karizmatičnom pojavom stvaraju privid dobre karakterizacije ( što je najčešće izgovor za sasvim suprotno ) te mu gotovo sve uloge liče jedna na drugu. Banderas više ne može glumiti golišave latino zavodnike kao prije deset godina ali to i dalje čini izazivajući pritom podsmijeh gledatelja koji od njega očekuju ozbiljnije uloge od Zorroa. Zato je tu Rade Šerbedžija koji opet glumi Rusa ali to čini tako dobro i uvjerljivo da potpuno zasjenjuje razvikani, maloprije navedeni dvojac. Radnja filma je čista klasika bez nekih posebnih iznenađenja, predvidljiva i nedosljedna. Copy paste mnogih sličnih filmova poput Klopke ili Oceanovih 11, 12, 13 itd. Uglavnom, vrlo slab film, slabe režije i glume, ali umjesto dvojke koju je zaslužio, dajem 3, i to samo zbog Šerbedžije.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: