Mrzim Valentinovo - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mrzim Valentinovo

Mrzim Valentinovo

I Hate Valentine's Day (2009.)

Blue Star Pictures/Blitz

98' komedija, romansa

Režija:           Nia Vardalos

Uloge: Nia Vardalos, John Corbett, James Purefoy

Scenario:        Nia Vardalos

Producent/i:   Jason Shuman, William Sherak, Madeleine Sherak

Zemlja:          SAD

Linkovi: Službene stranice
Imdb

Mrzim Valentinovo

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.33
12
0.00

Ako ne mrzite filmove o Valentinovu, pogledajte romantičnu komediju o ženi koja bježi od ljubavi, ali na kraju ju sustigne muškarac njenog života.

Nia Vardalos, koja nam se dosad predstavila sa svoja dva 'etnička' filma 'Moje grčko vjenčanje' i 'Moja grčka avantura', odlučila je napisati i sama režirati novu romantičnu komediju – 'Mrzim Valentinovo'. Riječ je o ljubavnoj priči smještenoj na Manhattanu u kojoj vlasnica cvjećarnice (Vardalos) živi po jednostavnom pravilu: s muškarcem može izaći samo na pet spojeva. Razlog: nakon pet spojeva nikad neće biti ostavljena, a time i povrijeđena. Međutim, uskoro upozna Grega (John Corbett, 'Seks i grad'). On je zgodan i zabavan i prije nego što oboje toga postanu svjesni, zaljube se jedno u drugo. Hoće li ova nova veza promijeniti njezinu filozofiju ljubavi?


'Mrzim Valentinovo', trailer

Na žalost autorice Vardalos, ovaj film spominje se u medijima kao jedan od najvećih gubitnika ljeta jer praktički nije ni imao kino publiku u SAD-u, a sa zaradom od strane tek će pokriti budžet od 3 milijuna dolara. Ni kritičari nisu bili bolji prema filmu, nazivali su ga 'najgorom romantičnom komedijom ovog ljeta' i 'hororom maskiranom u romantičnu komediju', a jedan je čak ustvrdio da je 'bio na zabavnijim sprovodima'.