Rokerice - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Rokerice

Rokerice

Bandslam (2009.)

Summit Entertainment/Blitz

111' komedija, glazbeni, teen

Režija:           Todd Graff

Uloge: Alyson Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelen Connell, Lisa Kudrow

Scenario:        Josh A. Cagan, Todd Graff

Producent/i:   Marisa Yeres, Ron Schmidt, Elaine Goldsmith-Thomas

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Službene stranice
Imdb

Rokerice

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.88
8
0.00

Gimnazijalci se pripremaju za značajno rock natjecanje, no velika borba vodit će se i oko zgodnih cura i kul dječaka.

Tinejdžer Will Burton živi za glazbu. Kada njegova majka dobije novi posao u New Jerseyju, Will dolazi u novu školu gdje ubrzo doznaje da rock i dalje dominira među mlađom populacijom. Ubrzo se sprijateljuje s kolegicom Sam, a na njihovo veliko iznenađenje popularna Charlotte izabrat će upravo Willa kao novog člana njezinog glazbenog benda koji će se natjecati na popularnom 'Bandslamu'.

U cijelu priču uplest će se i Charlottein bivši dečko Ben koji pod svaku cijenu sa svojim 'Bruce Springsteen wannabe' bendom Glory Dogs želi osvojiti natjecanje. Po prvi put u svom životu, Will će sudjelovati u nečem velikom i pokušati promijeniti svačije živote…


'Rokerice', trailer.

Za jednu tinejdžersku komediju film je dobio vrlo dobre kritike. Hollywood Reporter napisao je 'da su Cameron Crowe i pokojni John Hughes surađivali na filmu punom zvijezda s Disney Channela, rezultat bi izgledao i zvučao kao ovaj film'. I ostali kritičari hvale inteligentni scenarij, kompleksne likove i šarmantne glumce, pa vjerujemo da će film uz tinejdžere gledati i zrelija publika.