Tea - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tea

Tea

Tea (2007.)

Gustav Film, Studio Maj, SPI Polska Sp.z.o.o., Jadran film

90' obiteljski, dječji

Režija:           Hanna A.W. Slak

Uloge: Nikolaj Burger, Pina Bitenc, Marko Mandič

Scenario:        Hanna A.W. Slak

Producent/i:   Frenk Celarc

Zemlja:          Slovenija, BiH, Hrvatska, Poljska

Linkovi: imdb

Tea

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Slovenski dječji film o dječaku Martinu koji otkriva čudne stvari u drevnoj šumi, a zatim se u njegovo susjedstvo doseli i zagonetna djevojčica Tea.

Na Martinov deseti rođendan u drevnoj se šumi počnu zbivati čudne stvari. U susjedstvo se najprije dosele zagonetna Tea i njezina majka, a zatim prirodu ugrozi plan izgradnje nove ceste koja će potpuno uništiti šumu i njezine neobične stanovnike. Kako su čarolija i stvarnost u šumi nerazdvojne, Martinu treba pravi prijatelj u borbi za njezin opstanak. No, dječaka tek čeka pravo otkriće, jer izvor čarolije ne živi u šumi nego u ljudskim srcima...


'Tea', trailer.

Hanna A. W. Slak rođena je 1975. u Varšavi (Poljska). Diplomirala je na Akademiji za kazalište, radio, film i televiziju u Ljubljani. Autorica je nekoliko kratkometražnih filmova (FREAKquencies, A. M.) nagrađenih na međunarodnim festivalima, što joj je 1999. donijelo titulu najperspektivnije mlade slovenske filmašice. Godine 2004. režirala je prvi dugometražni igrani film 'Slepa pega' nagrađen na festivalima u Cottbusu i Sofiji.