Previše je složeno - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Previše je složeno

Previše je složeno

It's Complicated (2009.)

Universal Pictures

120' komedija, romansa

Režija:           Nancy Meyers

Uloge: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell

Scenario:        Nancy Meyers

Producent/i:   Suzanne Farwell, Ilona Herzberg, Scott Rudin

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Previše je složeno

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.86
21
0.00

Meryl Streep se razvela od Aleca Baldwina, ali opet započinje aferu s njim iako je on sada oženjen, a u Meryl je zaljubljen razvedeni Steve Martin. Previše složeno?

Jane Adler (Meryl Streep) je majka troje odrasle djece, vlasnica uspješne pekarnice/restorana u Santa Barbari. Deset godina nakon razvoda još uvijek ima prijateljski odnos sa svojim bivšim suprugom, odvjetnikom Jakeom (Alec Baldwin). Međutim, kada Jane i Jake zbog proslave diplome njihovog sina otputuju izvan grada, situacija postaje složena.

Nedužni zajednički obrok vodi do nekoliko boca vina, što dovede do večeri ispunjene smijehom i sjećanjima na njihov 19-godišnji brak...i na koncu do impulzivne afere. S obzirom na to da je Jake oženjen puno mlađom Agness (Lake Bell), Jane je sada, koliko god to zvučalo nevjerojatno, druga žena.

Usred ove obnovljene romanse uhvaćen je Adam (Steve Martin), arhitekt koji radi na remodeliranju Janeine kuhinje. Jane se počinje sviđati (također razvedenom) Adamu, ali on ubrzo shvaća da je postao dijelom neobičnog ljubavnog trokuta. Trebaju li Jane i Jake nastaviti živjeti odvojeno ili su s vremenom shvatili da su zapravo bolji zajedno nego odvojeni? To je... složeno pitanje!


'Previše je složeno', trailer.

Film redateljice Nancy Meyers ('Praznik') dobio je uobičajene osrednje kritike, ali se našlo dosta pohvala. Dio kritike mu zamjera ne složenu, nego prejednostavnu priču, a Lou Lumenick naziva film 'Avatarom' za žene u godinama, s tim da plavu kožu zamjenjuju plavi pramenovi'. Ostali ga nazivaju 'jednostavnom zabavom' i djelom u kojem su glumci bolji od filma.