Hachiko: Priča o psu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Hachiko: Priča o psu

Hachiko: Priča o psu

Hachiko: A Dog's Story (2009.)

Inferno Distribution/Blitz

93' drama, obiteljski

Režija:           Lasse Hallström

Uloge: Richard Gere, Cary-Hiroyuki Tagawa, Jason Alexander, Joan Allen, Sarah Roemer

Scenario:        Stephen Lindsey

Producent/i:   Jim Seibel, Paul Mason, Richard Gere, Bill Johnson

Zemlja:          SAD, Velika Britanija

Linkovi: Imdb
službene stranice

Hachiko: Priča o psu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.61
44
0.00

moonwalker 30.03.2013 Ocjena recenzije : 5.0

oduševljen

S obzirom da je film prerada japanskog, očekivao sam da će to biti neka holivudska sapunica, ali sam se oduševio. Film je odličan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

eastwood 02.03.2013 Ocjena recenzije : 5.0

Kako je moguće?!

Kako je moguće napraviti sugestivan i zanimljiv film u kojem glavni lik ne zna govoriti? Kako je moguće napraviti jako emotivan ljubavni film bez eksplicitnih scena seksa? Kako je moguće da su se takvi nevjerojatni događaji zaista odigrali?! Ako su vaši odgovori skeptični ili ako samo želite doživjeti vrhunsku priču, svakako morate pogledati ovaj film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lidija g 17.09.2011 Ocjena recenzije : 5.0

prava ljubav

plakati, plakati i plakati. Izuzetno dirljiv film.Nije humano gledati ako imate psa, kao što ga ja imam! Predivna priča iako vrlo tužna. Od srca preporučujem!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jebudimir 17.09.2011 Ocjena recenzije : 5.0

ljubav

Prekrasan film, nikad bolje prikazani osjećaji između psa i čovjeka.
Vjerujem da ću plakati i kad ga budem gledala 5. put :D

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

nelle70 24.03.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Hachiko-Heroj!

Uvek kad odgledam ovakve filmove zazalim sto nisam imao dovoljno vremena da i ja imam jednog takvog!Film je odlican!Veliki deo filma prati muzika koja te stalno drzi u neizvesnosti a ustvari to njihovo druzenje je pravi zaplet.Obavezno pogledati.Kao procitana dobra knjiga!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

booksa 03.03.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Covjekov najbolji prijatelj

Prekrasan film,prekrasna radnja i dokaz da je pas covjekov najbolji prijatelj. S druge strane jako tuzan pogotovo zato sto je raden po istinitom dogadaju

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

marniv 14.01.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Predivan ^^

Ja sam ovaj film jednom pogledala i vjerojatno neću nikada više. Nakon tog filma moj pas mi je bio najdraži na svijetu. Morate pogledati ovaj film, samo se pripremite na plakanje. :D

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ivosab 24.10.2010 Ocjena recenzije : 5.0

Vjernost

Film je izniman. Preporučam minimalno paket papirnatih maramica.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

alen burazer noturno 16.08.2010 Ocjena recenzije : 5.0

Kažu muško ne plače?!!

Često gledamo ekranizacijom veličanog heroja,junaka.Od onih koji su ispisali povijest pa na kraju krajeva do onih virtrualnih poput Lare ali rijetko imamo priliku čuti priču o junaku za kojega je malo tko čuo i zato onome tko je stavio svoj potpis i omogučio snimanje ovoga filma skidam kapu.Hachiko počinje šturo gotovo isprano u ulozi dječaka koji u razredu ima zadatak ispričati priču o nekom junaku a sam zaplet počinje onoga trenutka kada shvatite da ne gledate još jednu komediju u kojoj pas priča toliko jezika koliko se izdavaču isplatilo stavit na dvd.Ovo nije priča o psu,nije priča o čovjeku,ovo je priča o vezi između čovjeka i životinje.Ne Richard Gere( u glavnoj ulozi)je običan profesor koji vračajući se sa posla nabasa na malo štene koje uzme doma,a kada shvati da mu neče nači vlasnika zadrži ga.Ovo nije tipičan film u kojem pred sam rasplet staviš tri točke i pustiš onome kojeg zainteresira tekst da ga odgleda do kraja,jer cijeli film ide u jednakom tonu,sporom ritmu a sam Lasse Hallström koji je i režisirao ovo umjetničko djelo još je jednom dokazao da je umjetnik i majstor u prepoznavanju emocija i prenošenju istih na ekrane.Pogledao sam stotine tisuća filmova,stotine drama ali niti jedna do sada nije mi uspjela iscjedit suzu.Sve do jučer kada sam nevoljko odlućio pogledati priču o psu,i tada sam shvatio da najbolji filmovi i njihovi oci ne polaze od toga što bi gledatelji htjeli vidjeti već od onoga što ih i same dira jer zapravo samo na takav je način moguče u cijelosti doprijeti da samoga gledatelja ili bar jednoga djela njih,a to je morate priznat veliki uspjeh koji ne polazi za rukom nekim redateljima koji imaju daleko veću slobodu stvaranja i zato je ovaj film dobar film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

blocky 08.07.2010 Ocjena recenzije : 3.0

tužno

vlasnica pasa plakat će kao bebe :( predivan film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tincy 04.07.2010 Ocjena recenzije : 5.0

tužno,,,

Film je jako tužan,dojmili su me se jako oni djelovi,kad je pas čekao svog vlasnika svaki dan,i nije odustajao očekujuči da će se vratiti..film pokazuje kako psi mogu su odani svome vlasniku,ne žele ga iznevejeriti,jako tužan film,izvrsno snimljen pkoazuje odlično odnos pas-vlasnik,i emocije.Film je čista petica

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jesenjin 28.02.2010 Ocjena recenzije : 5.0

najtužniji film

film govori o međusobnom velikom poštovanju između čovjeka i njegovog najboljeg prijatelja-psa.odlično prikazuje privrženost svom gospodaru,na krajnje tužan način.dodatnu veličinu filmu daje činjenica da je snimljen po istinitom događaju.jedan izuzetno dobar film,meni daleko najtužniji što sam pogledao.obavezno pogledati!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

insomnia_00 27.02.2010 Ocjena recenzije : 3.67

lijepa priča s tužnim dijelovima

i na traileru su mi zasuzile oči,a u filmu....:( inače film je stvarno dobar,pas je presladak,,,,:)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Linkjet

Gangsterov trailer

Gangsterov trailer

Gangsteri obično otimaju tuđe, no ovaj Gangster dijeli ono najvrednije - put do bračne sreće ...