Jack i Jill - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Jack i Jill

Jack i Jill

Jusqu'à toi/Every Jack has a Jill (2009.)

Canal+, CinéCinéma/Blitz

81' komedija, drama, romansa

Režija:           Jennifer Devoldère

Uloge: Melanie Laurent, Justin Bartha, Billy Boyd, Valerie Benguigui

Scenario:        Jennifer Devoldère

Producent/i:   Bruno Chiche, Nicolas Duval-Adassovsky, Maxime Rémillard

Zemlja:          Kanada, Francuska

Linkovi:

službena stranica
imdb

Jack i Jill

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.40
5
0.00

Jack dolazi u Pariz na odmor iz snova, a Chloe se zaljubljuje u njega - čim vidi stvari u njegovom kovčegu! Romantična komedija s Melanie Laurent.

26-godišnja Chloe pomalo je razočarana svojim životom u Parizu. Teško pronalazi sebe u društvu energičnih susjeda, tračerskih kolega i prepametnih zaposlenika DVD shopa u kojem radi. S druge strane, 30-godišnji Jack je Amerikanac kojeg je voljena djevojka upravo ostavila, ali on je svejedno sretan jer je upravo osvojio putovanje u Pariz!

Nevjerojatnim spletom okolnosti Chloe će se domoći Jackovog izgubljenog kovčega i zaljubiti u njegov sadržaj. Uskoro će se Chloe zaljubiti i u samog Jacka, premda ga nikada nije upoznala niti vidjela. Uvjerena da je on muškarac njezinih snova, učinit će sve što je u njezinoj moći da ga pronađe…

 


'Jack i Jill', trailer.

 

Glavne uloge u ovom filmu glume Justin Bartha (zvijezda filmskog hita 'Mamurluk') i Melanie Laurent (Shosanna iz 'Nemilosrdnih gadova'). U originalu se film zove 'Jusqu'à toi' ('Prije tebe'), a mi ćemo ga gledati pod amerikaniziranim naslovom 'Jack i Jill'.

Kritičari film nazivaju 'laganom romantičnom komedijom' u kojoj se ističu izvedbe glavnih glumaca. Pohvaljen je scenarij debitantske redateljice Jennifer Devoldere koja upozorava na opasnost prevelikog idealiziranja, a dobre strane filma su i kratko trajanje od 80 minuta i simpatični likovi.