Savršeni spoj - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Savršeni spoj

Savršeni spoj

Date Night (2010.)

Twentieth Century Fox Film Corporation/Continental Film

88' komedija, krimi, romansa

Režija:           Shawn Levy

Uloge: Steve Carell, Tina Fey, Mila Kunis, Mark Wahlberg, Mark Ruffalo, Leighton Meester, Ray Liotta, Kristen Wiig, James Franco, William Fitchner

Scenario:        Josh Klausner

Producent/i:   Shawn Levy, Tom McNulty

Zemlja:          SAD

Linkovi: IMDb

Savršeni spoj

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.33
6
0.00

Tina Fey i Steve Carell su obični roditelji, što žele promijeniti, zato odlaze na spoj - gdje će susresti mafijaše i pokvarene policajce.

Claire (Tina Fey) i Phil Foster (Steve Carell) su bračni par iz predgrađa koji je upao u rutinu života i braka. Oženjeni su nekoliko godina, a dan im se sastoji od brige za djecu te posla, zato nemaju vremena za izlaske i pustolovine. Claire i Phil su čuli kako se jedan par razišao jer im se život pretvorio u rutinu, zato oni odlučuju posvetiti se jedno drugome, pa odlaze skupa na spoj.

Ušli su u restoran pod tuđim imenom, te im ubrzo priđu dva muškarca koja ih odvedu. Ovaj slučaj zamjene identiteta odvest će običan par u neobičnu avanturu. Prisječajući se onog što ih je povezivalo, Phil i Clarie suočavaju se s korumpiranim policajcima, bezosjećajnim mafijašima i poludjelim vozačem taksija. Njihov spoj se pretvara u ludnicu koju nikada neće zaboraviti.

Lari Plovanić