Debela mama: kakav otac, takav sin - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Debela mama: kakav otac, takav sin

Debela mama: kakav otac, takav sin

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011.)

Friendly Films Productions

107' komedija

Režija:           John Whitesell

Uloge: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas

Scenario:        Matthew Fogel, Don Rhymer

Producent/i:   David T. Friendly

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Debela mama: kakav otac, takav sin

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.17
6
0.00

Komedija o agentu FBI-a koji se zajedno sa svojim mladim sinom prerušava u ženu kako bi upao u žensku školu i pronašao ubojicu.

Agent FBI-a Malcolm Turner (Martin Lawrence) se zajedno sa svojim 17-godišnjim sinom Trentom (Brandon T. Jackson) prerušava u ženu kako bi upao u umjetničku školu za djevojke gdje moraju pronaći počinitelja zločina kojem je Trent bio svjedok. Oni moraju čim prije otkriti misterioznog ubojicu - prije nego on pronađe njih!


'Debela mama: kakav otac, takav sin', trailer.

Redatelj John Whitesell i glumačka zvijezda Martin Lawrence nakon drugog nastavka su ponovno udružili snage - na zaprepaštenje kritičara koji još uvijek ne mogu vjerovati da se snimaju takvi filmovi. To su anticipirali i u studiju koji je producirao film pa nije bilo novinarskih pretpremijera, a jedan kritičar koji je među prvima vidio film je napisao da su svi gledatelji doslovce ostali bez riječi i da ih ova 'antikomedija' nije uspjela ni jednom nasmijati, a zabilježio je i da su glavni komentari tijekom gledanja filma bili: 'Molim vas, ne!' i 'Neka netko ovo zaustavi!'.

s.p.