Invazija svijeta: Bitka Los Angeles - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Invazija svijeta: Bitka Los Angeles

Invazija svijeta: Bitka Los Angeles

World Invasion Battle Los Angeles (2011.)

Columbia Pictures/Blitz

116' akcija, ZF, ratni, spektakl

Režija:           Jonathan Liebesman

Uloge: Aaron Eckhart, Ramon Rodriguez, Cory Hardrict, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan

Scenario:        Christopher Bertolini

Producent/i:   Jeffrey Chernov, Ori Marmur, Neal H. Moritz

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Invazija svijeta: Bitka Los Angeles

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.46
24
0.00

Akcijski SF o posebnom odredu marinaca koji dobiva zadatak zaustaviti invaziju izvanzemaljaca na Los Angeles i čitavi svijet.

Godinama se bilježe slučajevi opažanja NLO-a širom svijeta - Buenos Aires, Seul, Francuska, Njemačka, Kina. No 2011., ono što su dosad bila svjedočanstva, postat će zastrašujuća stvarnost kada nepoznate sile napadnu Zemlju.

Dok ljudi promatraju kako gradovi širom svijeta padaju, Los Angeles postaje posljednje uporište čovječanstva u bitki koju nitko nije očekivao. Na naredniku marinaca (Aaron Eckhart) i njegovom novom odredu je da uspostave liniju otpora i suprotstave se neprijatelju kakvog još nisu susreli.


'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles', trailer.

Kritičari su film sasjekli gore nego vanzemaljci Zemljane. Roger Ebert je film proglasio 'bučnim, nasilni, ružnim i glupim', te optužio filmaše da nisu ni pokušali napraviti nešto iz ovog besmislenog kaosa. Ostali kritičari nazivaju film 'reklamom za vojsku' koja pretjerano koristi podrhtavajuću kameru i upotrebljava sve moguće klišeje ratnih filmova, a konačan zaključak je da je film kojeg je producirala kompanija Original Film 'zasad najneoriginalniji film godine'.

s.p.