Čarobne šape - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Čarobne šape

Čarobne šape

Miracle Dogs (2003.)

Tag Entertainment/Continental Film

90' obiteljski, pustolovni

Režija:           Craig Clyde

Uloge: Josh Hutcherson, Kate Jackson, Ted Shackelford, Alana Austin, Stacy Keach, Rue McClanahan, K. C. Clyde

Scenario:        Craig Clyde

Producent/i:   Bryce W. Fillmore

Zemlja:          SAD

Linkovi:

IMDb

Čarobne šape

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
1
0.00

Obiteljski film s psećom tematikom. Nakon što obitelj Logan autom ozlijedi psića, oni ga povedu veterinaru, te njihov sin (Josh Hutcherson) otkrije na 'mjestu zločina' još 4 štenca.

Terri, Ben i njihov sin Charlie, seli se iz Denvera u Cleveland zbog povoljnijih poslovnih mogućnosti. Još prije nego što su stigli do svog novog doma, dogodi im se nezgoda: pod njihov automobil dotrči pas.

Iako je Ben pokušao zakočiti, nije uspio spriječiti da udari u psića. Osim ozljede veterinar ustanovi da kuja boluje od raka na nozi, te da je pravo čudo kako rak već nije metastazirao.

Charlie moli roditelje da zadrži psa, a veterinar ponudi besplatnu amputaciju bolesne noge ako ga zadrže. Charlie je presretan i jedva čeka da Annie - tako joj je dao ime - dođe kući.

No, veterinar je ustanovio još nešto: Annie se nedavno oštenila i štenci se vjerojatno nalaze u blizini mjesta gdje ju je udario auto. U šumi blizu ceste Charlie nađe četiri gladna štenca. Ne znajući kamo bi s njima, prokrijumčari ih u bolnicu, gdje mu rade roditelji.

Lari Plovanić