Zločesta učiteljica - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zločesta učiteljica

Zločesta učiteljica

Bad Teacher (2011.)

Columbia Pictures

92' crna komedija, satira

Režija:           Jake Kasdan

Uloge: Cameron Diaz, Jason Segel, Justin Timberlake, Lucy Punch

Scenario:        Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg

Producent/i:   Jimmy Miller

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Zločesta učiteljica

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.59
22
0.00

billythekid 04.03.2012 Ocjena recenzije : 0.0

This sucks!!!!

Ovo je užasan film, sve je loše, uopće nije jasno što su željeli poručiti ovim, samo neznam kako je ovo smeće uspjelo zaraditi 100 mil u Us. Cameron, what the fuck is this???

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 20.02.2012 Ocjena recenzije : 5.0

Zgodna učiteljica

Jake Kasdan (TV serija 'Orange County') režira komediju koja baca drugačije svetlo na prosvetu u američkom školstvu.Gene Stupnitsky i Lee Eisenberg su tvorci scenarija koji je uistinu subverzivan i samo na momente duhovit.Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) je mlada žena koja je odabrala prosvetu samo iz nužde, dok ne pronađe svog (bogatog) princa koji će je odvesti u bolji život, u život kao iz prave bajke (shopping se podrazumeva naravno).Ona smatra da je iznad svih, pa se slabo druži s kolegama, jer je suviše okupirana sobom, tačnije svojim fizičkim izgledom.Dolazak novog kolege, mladog i zgodnog Scotta (Justin Timberlake) učiniće joj se kao odlična šansa da ispuni svoje ambicije...Radnja obiluje vulgarnostima, forama koje izgledaju bljutavo, čak i degutantno, pa se stiče utisak da je školstvo u USA na veoma niskim granama.Slaba glumačka interpretacija od većine aktera ove komedije, posebno od strane neubedljive g-đice Diaz, čija karijera ide silaznom putanjom.Jason Segel je solidno izneo lik Russella, nastavnika fizičkog, ali problem je što on ima malu minutažu u filmu.O učešću pevača Justina Timberlakea ne vredi trošiti reči (odslušajte njegovu pesmu 'Simpatico' i biće vam sve jasno).Nekoliko dobro napravljenih scena, ipak je premalo da bi se ovaj film preporučio, pa stoga je bolja ideja da svoje slobodno vreme iskoristite na neki pametniji način.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

cetkovic 12.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

strašno

Ne znam kada sam pogledala blesaviji film. Ništa tu nije zabavno, naprotiv toliko je iritantno, glupo i prosto.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jack bauer 24.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Loš film

Šteta vremena što sam utrošio na gledanje ovog filma. Koje su to bezvezne fore !!!! Čak pomalo i vulgarno. Gluma je ispod svake razine. Cameron Diaz ? Ovdje djeluje kao nekakva starleta na samim počecima karijere. Prema ovom je njezina uloga u 'Knight and Day' - remek-djelo. Justina neću ni komentirati. Pofalilo mi je riječi što se tiče njegove 'glume'. Propustiti svakako !!!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

neven100 24.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

bad

loše loše...prenapuhano

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lincoln_osiris(RDJ) 19.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Ispod očekivanja...

Jedini razlog zašto ovom filmu nisam dao jedinicu je scena u kojem Cameron pere auto :) To je jedini isječak iz ovog lošeg, prenapuhanog filma koji je vrijedan gledanja. Film ne preporučujem nikome, ali ko ga pogleda, barem će vidjeti Cameron u malo izazovnijoj ulozi...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

iv@n@ 12.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

iv@n@

meni je film ok..ima par smješnih scena..radnja je na mjestu i ne bih se složila s nekim ispod komentarima da je loš,jadan i sl..nije najbolji film koji sam pogledala,ali je ok za pogledati..a justin mi je neznam.,kao da nije on..transformacija..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Jash 31.08.2011 Ocjena recenzije : 0.0

we don't need no education...

gledam žanr ovog filma:crna komedija,satira...crno je al nije komično, barem ne za ovu stranu oceana. troje glumaca je ok za svoje uloge, zanimljivo je kako je justin napravioglatku tranziciju u glumačke vode i u njima se prilično dobro snalazi još od facebook filma...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

rapptor 30.08.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Losa uciteljica sa slatkom guzom :-)

Pregledao sam ga cim je izasao,ili cim se pojavio na Torrentima,ali nisam vidjeo svrhu da ista kazem o njemu.Sav film je kao sto rekose za "neku" starosnu dob,a kraj je haos los.Sama plava dama ne moze radi svoje guze drzati film. Odvratna mi je u ovoj ulozi,ali ima i dalje slatku guzu hehe..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 29.08.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Rotten teacher

Ovo je trebao biti odgovor iz ženskog kuta gledišta na Bad Santa, ali je sve ostalo samo u pokušaju. Radije pogledajte ovaj potonji film. Glavni lik u tumačenju C.Diaz je u startu antipatičan, pa tako sve do kraja, a najneuvjerljivije od svega je nagli prijelaz takve zločeste osobe u odjednom nekakvu curu iz susjedstva. Jedina svijetla točka filma je mala uloga Jason Segela kao učitelja tjelesnog. Šteta što ga nema više u filmu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Zane Griff 11.08.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Very bad movie

Nikako da ukapiram za koje starosno doba je ovaj film?
Sve u svemu promasen film, promaseno vreme u skidanju sa neta, a tek promaseno vreme u gledanju......

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sttewan 08.08.2011 Ocjena recenzije : 1.0

Bad teacher - bad movie

Na reklamama mi je izgledalo da bi ovo mogla biti samo loša kopija filma "Bad Santa". I baš se to i desilo. Lik od Cameron Diaz je previše antipatičan da bi ti bio zanimljiv ili da bi ti stalo do njega. A i svi ostali likovi su obične karikature. Kad se k tome doda i činjenica da u filmu ima svega par duhovitih scena, rezultat je krajnje loš. Ocjena: 2.5 od 5. Uvrh glave!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: