Krijumčari - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Krijumčari

Krijumčari

Contraband (2012.)

Universal Pictures

109' triler

Režija:           Baltasar Kormakurq

Uloge: Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi

Scenario:        Aaron Guzikowski

Producent/i:   Tim Bevan, Mark Wahlberg, Eric Fellner

Zemlja:          SAD, Velika Britanija

Linkovi:

službene stranice, Imdb, Facebook

Krijumčari

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.88
8
0.00

Film o čovjeku koji pokušava ostati izvan kriminalnog svijeta za koji je radio i posvetiti se obitelji za koju će učiniti sve kako bi ih zaštitio.

Legendarni krijumčar Chris Farraday (Wahlberg) napustio je život kriminala da bi vodio udoban kućanski život sa suprugom i dvojicom malih sinova. No, nakon što njegov šogor Andy zabrlja posao s drogom za nemilosrdnog šefa Tima Briggsa, Chris se, da bi podmirio Andyev dug, mora vratiti poslu u kojem je bolji od ikoga - krijumčarenju.

Chrisu pomaže najbolji prijatelj Sebastian Abney s kojim okuplja ekipu u kojoj je i njihov prijatelj iz djetinjstva Danny Raymer  te odlaze za Panamu da bi se vratili s milijunima falsificiranih novčanica. To moraju izvesti pod budnim okom kapetana broda  koji se dugo poznavao s Chrisovim ocem te sad sumnja da je mladi Farraday sposoban za još mutnije poslove.

Situacija brzo izmiče kontroli i Chrisu preostaje tek nekoliko sati da dođe do gotovine. Mora upotrijebiti sve svoje vještine da bi se provukao kroz izdajničku mrežu kriminalaca brutalnih panamskih krijumčara droge kao što su Gonzalo, policajci i plaćeni ubojice prije no što njihovom metom postanu njegova supruga Kate i njihovi sinovi.

filmski.net