Larin izbor: Izgubljeni princ - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Larin izbor: Izgubljeni princ

Larin izbor: Izgubljeni princ

Larin izbor: Izgubljeni princ (2012.)

Continental film

romansa, pustolovni

Režija:           Tomislav Rukavina

Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić

Zemlja:          Hrvatska

Larin izbor: Izgubljeni princ

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.15
33
0.00

Filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije.

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije. Mali Zlaja, plod velike ljubavi Jakova i Lare, te jedini nasljednik obitelji Zlatar, nestao je u avionskoj nesreći koja je zauvijek razdvojila njegove roditelje.

Lara se zaredila, nesposobna za svjetovni život bez sina, uz muškarca kojeg voli, ali i kojeg krivi za nesreću. Jakov se otisnuo na more, odlučujući se na život vuka samotnjaka. Nekoliko godina poslije, nevjerojatnom igrom slučaja, Jakov pristaje na otok da bi dostavio svoj ulov na lokalnu peškariju te ugleda dijete za koje misli da je Zlaja. Gonjen instinktom, ostaje na otoku, koji se priprema za godišnju procesiju svoje zaštitnice pulice Biance, koja stanovništvu donosi sreću. Procesiju ove godine predvodi dječak Noel, sin lokalnog moćnika Viktora Morlacija, koji terorizira cijelo mjesto.

Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

filmski.net