Plaćenici 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Plaćenici 2

Plaćenici 2

Expendables 2 (2012.)

Lionsgate, Blitz film i video

94' akcija, triler

Režija:           Simon West

Uloge: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Liam Hemsworth, Chuck Norris, Jet Li, Dolph Lundgren, Novak Đoković

Scenario:        Richard Wenk, Sylvester Stallone

Producent/i:   Basil Iwanyk, Avi Lerner, Danny Lerner

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Facebook, Imdb

Plaćenici 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.95
37
0.00

Nastavak velikog akcijskog hita nudi najjače muškarce na svijetu - uz Stallonea i Arnieja tu su i Chuck Norris, Van Damme i Novak Đoković!

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture), Hale Caesar (Terry Crews) - i najnoviji članovi Billy the Kid (Liam Hemsworth) i Maggie (Yu Nan) ponovo se okupljaju kad mr. Church (Bruce Willis) organizira naizgled jednostavan posao.

No, kad jednog od njih ubiju, žele se osvetiti na neprijateljskom teritoriju gdje su im šanse nevjerojatno male. Kaos i pet tona plutonija su više nego dovoljni za mijenjanje ravnoteže moći u svijetu, ali to nije ništa u usporedbi s pravdom koju traže...

Film je proglašen 'većim, glasnijim i smiješnijim od prethodnika', a zamjera mu se da su mu akcijske scene malo kaotične.

s.p.