Susjedi treće vrste - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Susjedi treće vrste

Susjedi treće vrste

The Watch (2012.)

20th Century Fox, Continental film

102' komedija, ZF

Režija:           Akiva Schaffer

Uloge: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill

Scenario:        Jared Stern, Seth Rogen, Evan Goldberg

Producent/i:   Shawn Levy, Tom McNulty

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Facebook, Twitter, Imdb

Susjedi treće vrste

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.55
11
0.00

SF komedija prati prijatelje iz susjedstva koji organiziraju vlastitu grupu za održavanje reda i mira, kako bi se makli iz dosadne obiteljske svakodnevice.

Jedino što je opasnije od prijetnje s kojom su suočeni dobri sugrađani predgrađa Glenview jesu četvorica koja ih dolaze spasiti. Upoznajte susjede treće vrste: to su odgovorni Evan (Ben Stiller), zabavni obiteljski čovjek Bob (Vince Vaughn), Franklin (Jonah Hill) opaka jezika i razvedeni Jamarcus (Richard Ayoade) koji traži ljubav.

Unatoč novim jaknama s izvezenim krilima u plamenu i glavom tigra (ne pitajte), baš ne zadobivaju poštovanje stanovnika koje bi trebali čuvati. Klinci ih zatrpavaju jajima, a lokalni policajci misle da su neozbiljni.

No, kad njihov automobil udari u nešto što ostavlja zelenu sluz i svojevrsno ticalo i kad pronađu uređaj koji emitira koncentriranu zraku energije, shvate da su naišli na nešto veliko i važno...

Kritičari su popljuvali film i napisali da 'ima puno energije, ali malo inspiracije', te da 'zaudara gore nego riba stara tjedan dana', a zaključak je da je riječ o glupoj komediji koja nije ni trebala biti snimljena.

 



s.p.