Krš i lom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Krš i lom

Krš i lom

Wreck-It-Ralph (2012.)

Walt Disney Studios Motion Pictures

108 minuta animirani, komedija, obiteljski

Režija:           Rich Moore

Uloge: John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch

Scenario:        Jennifer Lee, Phil Johnston

Producent/i:   Clark Spencer

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Facebook, Imdb

Krš i lom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.57
7
0.00

Ralph je negativac iz video igrice kojemu je dosadila njegova 'profesija'. Učiniti će sve kako bi dokazao da i on može činiti dobro te biti junak.

Animirani studio Walt Disney i dobitnik nagrade Emmy, režiser Rich Moore ('Simpsoni', 'Futurama') ovih zimskih praznika odvode gledatelje na urnebesno, arkadno putovanje u animiranom hitu 'Krš i lom'. Ralph je već umoran od konstantog života u sjeni Fix-It Felixa, 'junaka' njihove zajedničke igre koji uvijek spašava dan. Ali nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu, Ralph odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca.

Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj. Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice 'Hero's Duty', ali mu također polazi za rukom i osloboditi opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnom svijetu arkadnih igrica. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i postati junak prije nego bude prekasno?

Z.M.