Na putu do zvijezda - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Na putu do zvijezda

Na putu do zvijezda

Pitch Perfect (2012.)

Universal Pictures

112 minuta komedija, glazbeni, romansa

Režija:           Jason Moore

Uloge: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson

Scenario:        Kay Cannon

Producent/i:   Elizabeth Banks, Paul Brooks, Max Handelman

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Facebook, Imdb

Na putu do zvijezda

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.83
6
0.00

Talentirani brucoši i brucošice donose nam raspjevanu priču o natjecateljskim zborovima američkih fakulteta i napetom rivalstvu koje vlada među njima.

'The Barden Bellas' je ime ženskog a capella zbora koji se diči svojim izvedbama popularnih pop pjesama, a njegove članice su sve redom studentice kojima je jedino njihov izgled bitniji od sjajnog akademskog uspjeha. No, nešto je trulo u 'Bellama' jer su na prošlogodišnjem natjecanju fakultetskih zborova doživjele totalnu katastrofu i neuspjeh. Bliži se i ovogodišnje finale te će se morati regrupirati i poduzeti neke neočekivane promjene kako bi ostvarile dobar rezultat.

'Belle' održe audiciju za nove članove, a među prijavljenima je i mlada buntovna brucošica Beca kojoj je najviše stalo do njene karijere DJ-a. No, stvari se mijenjaju kada upoozna Jessea, samouvjerenog i šarmantnog mladića koji pjeva u muškom rivaalskom zboru. Beca se tada aktivno uključuje u rad svog zbora te će 'Belle' zahvaljujući njoj iz temelja promijeniti svoj imidž i repertoar. Uskoro ih čeka velika borba s muškim zborom koji je sve samo ne konvencionalan.

Z.M.