Dva dana u New Yorku - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dva dana u New Yorku

Dva dana u New Yorku

2 Days in New York (2012.)

Magnolia Pictures

96 minuta komedija, romansa

Režija:           Julie Delpy

Uloge: Julie Delpy, Chris Rock, Albert Delpy

Scenario:        Julie Delpy

Producent/i:   Julie Delpy, Scott Franklin, Ulf Israel, Christophe Mazodier

Zemlja:          Francuska / Njemačka / Belgija

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Dva dana u New Yorku

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.50
2
0.00

Nastavak romantične komedije 'Dva dana u Parizu', Francuskinja Marion (Julie Delpy) je sada samohrana majka koja je raskinula s ocem djeteta i preselila se u New York.

Marion je prekinula sa Jackom i sada živi u New Yorku s njihovim djetetom. No, kada je njezina obitelj odluči doći posjetiti, različita kulturna zaleđa njezinog američkog dečka Mingusa, ekscentričnog oca Jeannota i sestre Rose koja odlučuje povesti Marioninog bivšeg dečka, kao i nadolazeća izložba fotografija koju Marion organizira, recept su za eksplozivnu mješavinu...

Julie Delpy je francusko–američka glumica, redateljica, scenaristica i pjevačica. Studirala je režiju na New York University’s Tisch School of the Arts. Režirala je, napisala i glumila u preko 30 filmova, a nominirana je za tri nagrade César, dvije nagrade Online Film Critics Society te za jednog Oscara.

Film je proglašen 'predivno ekscentričnom komedijom' s 'malo pretenzija i puno smijeha i emocionalne iskrenosti', a zaključeno je da se 'rijetko viđaju tako pametne komedije otkad su Woody Allen i Seinfeld napustili New York.

s.p.